Saxion-gebouw kleurt als regenboog tijdens Regenboogdagen Enschede 2023
Corporate

Saxion-gebouw kleurt als regenboog tijdens Regenboogdagen Enschede 2023

Leestijd Minuten

In het kader van Coming Out day staat diversiteit van vrijdag 6 oktober tot vrijdag 13 oktober in de schijnwerpers in Enschede. Ook Saxion blijft niet achter: het Epy Drost-gebouw kleurt deze week als een regenboog. Er zijn daarnaast diverse activiteiten. We lichten er twee voor je uit in dit bericht.

Pride Symposium ‘Wellbeing and joy’

Woensdag 11 oktober van 12:00 tot 16:30 uur organiseert Saxion in samenwerking met de Universiteit Twente een Pride Symposium ‘Wellbeing and joy’ bij het Design Lab van de Universiteit Twente. Tijdens dit symposium staat het  welzijn van LHBTQ+ mensen centraal, evenals wat hogescholen, universiteiten en bedrijven kunnen doen om een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn. 

Het symposium is vrij te bezoeken. Wel vragen we je vooraf aan te melden. Dat kan via de Universiteit Twente: www.utwente.nl/en/thinkwithprideut/pride-symposium-2023

Pride Walk

Zondag 8 oktober is er een Pride Walk met de langste Regenboogvlag van Nederland. De start is om 15:00 uur bij Saxion aan de M.H. Tromplaan in Enschede. Samen loop je dan in een kleurrijke stoet door de binnenstad van Enschede. De Pride Walk eindigt bij café Stonewall, waar je gezellig na kunt praten.

Regenboogdagen Enschede 2023

Wil je het volledige programma zien van de regenboogdagen in Enschede? Kijk dan op de website van de regenboogdagen: www.regenboogdagen.nl/programma-2023

Gerelateerde artikelen

Danielle Selak van WOMEN INC (eigen foto) Corporate

Danielle vertelt waarom International Women's Day ook in 2024 nog keihard nodig is

04 maart 2024
pexels-brianna-swank-2781924.jpg Event

Pride Symposium: Wellbeing and Joy, the queer, the straight and the future

11 oktober 2023 Universiteit Twente
Diverse foto's van studenten en medewerkers Studentenleven

Global Village Festival brengt heel Saxion bij elkaar: kom je ook?