Testimonials

Alle ervaringen

Bart Smeets.JPG

Ervaring Bart Smeets

Bart Smeets begon dit schooljaar als Teamleider Bovenbouw Mavo bij het Erasmuscollege, de brede scholengemeenschap in Zoetermeer waar hij al werkte. Met de master Educational Leadership, die hij bij Saxion afrondde, zette Bart een stevige stap als schoolleider, vertelt hij: “ik sta anders in mijn werk, maar ik ben ook wel veranderd als mens.”

han kemker

Ervaring Han Kemker

Vorig jaar ontving Han Kemker, directeur van basisschool de Hekakker, zijn diploma voor de master Educational Leadership. “Ik verwachtte diepgang in leiderschap, trends en ontwikkelingen en, heel belangrijk, onderzoek. En dat heeft de master Educational Leadership helemaal waar gemaakt.”

deeltijd

Ervaring Else Verheijen-Groenhof

Else Verheijen-Groenhof rondde zowel de Master Educational Leadership (MEL, in 2020) als de Executive Master Management In Education (2022) af en is ook nog eens teamleider bij het St. Carmelcollege. Ze is ambitieus, maar haar belangrijkste doel is om altijd met plezier naar haar werk te gaan. “En daarbij hoort voor mij dat ik me blijf ontwikkelen.”

deeltijd master educational leadership

Ervaring Maaike Schaap

Maaike Schaap deed haar werk als opleidingsmanager bij het SOMA College in Harderwijk vooral op gevoel en zocht naar onderbouwing. En dus begon ze in 2020 aan de master Educational Leadership (MEL). Anno 2024 past ze de opgedane kennis toe als teamleider bij Aeres Hogeshool in Dronten. “De master heeft me geleerd te bepalen of het nou klopt wat mijn gevoel zegt.”