Meet & Greet: mis het niet! 

Voordat je start met de opleiding Accountancy maken we graag kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet. Een gezellige dag waar je alvast een kijkje neemt bij jouw toekomstige studie!

Jouw opleiding Accountancy  

Tijdens deze Meet & Greet staat je een mooi programma te wachten! Het eerste jaar volg je samen met studenten van de opleidingen Finance & Control, Fiscaal Recht en Economie en Accountancy. Daarom ga je tijdens Meet & Greet in een opleidingscarrousel actief aan de slag met een casus of mini-opdracht, die kenmerkend is voor deze opleidingen. Dit doe je samen met je medestudenten, een docent en iemand uit het werkveld. Tijdens de carrousel wissel je elk half uur van ruimte en in elke ruimte staat één van de drie opleidingen centraal. Zo leer je de opleidingen nóg beter kennen en weet je zeker welke het beste bij jou past!  

Wat is Meet & Greet? 

Na je aanmelding bij Saxion wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Met wie ga je bijvoorbeeld studeren en wie zijn de docenten? En hoe zien de eerste weken bij Saxion er eigenlijk uit? Dat ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Dit is hét moment voor de zomervakantie om te checken of je straks op de juiste plek zit!

Uitnodiging Meet & Greet  

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Houd je mailbox dus goed in de gaten!   

Individueel gesprek  

Wil je na de Meet & Greet toch nog advies over jouw studiekeuze, vraag dan een individueel gesprek (Studiekeuzecheck) aan.