Meet & Greet: mis het niet! 

Voordat je start met de opleiding Fysiotherapie maken we graag kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet. Een gezellige dag waar je alvast een kijkje neemt bij jouw toekomstige studie!

Jouw opleiding Fysiotherapie 

Bij Meet & Greet van Fysiotherapie kun je een leuk en leerzaam programma verwachten! Laat je door middel van verschillende werkvormen, opdrachten en workshops inspireren door toekomstige docenten, maar ook collega’s uit de praktijk. Tijdens ‘Questions & Answers’ stel je al jouw vragen aan studenten en docenten van de opleiding. Hierin is geen vraag te gek, dus zorg dat je ze het hemd van het lijft vraagt! Natuurlijk ga je ook de praktijkruimtes zien en ervaren, want dit zijn dé plekken waar jij de komende tijd veel zult zijn. Om de dag af te sluiten krijg je alvast een doorkijk naar de start van het studiejaar. Kortom, dit wil je niet missen!

Let op: door de maatregelen rondom het coronavirus wordt Meet & Greet vanaf
1 juni online aangeboden. Na je aanmelding in Studielink ontvang je van je opleiding een mail met meer informatie. Houd onze berichten in de gaten om op de hoogte te blijven of check onze 
FAQ!

Wat is Meet & Greet? 

Na je aanmelding bij Saxion wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Met wie ga je bijvoorbeeld studeren en wie zijn de docenten? En hoe zien de eerste weken bij Saxion er eigenlijk uit? Dat ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Dit is hét moment voor de zomervakantie om te checken of je straks op de juiste plek zit!

Uitnodiging Meet & Greet  

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Houd je mailbox dus goed in de gaten!   

Individueel gesprek  

Wil je na de Meet & Greet toch nog advies over jouw studiekeuze, vraag dan een individueel gesprek (Studiekeuzecheck) aan.