Meet & Greet: mis het niet! 

Voordat je start met de opleiding Integrale Veiligheidskunde (IVK) maken we graag kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet. Een gezellige dag waar je alvast een kijkje neemt bij jouw toekomstige studie!

Jouw opleiding Integrale Veiligheidskunde 

Veiligheid staat centraal in de opleiding IVK en speelt eigenlijk overal een rol; of het nou een brand is op een industrieterrein, gevaarlijke werksituaties, vervoer van gevaarlijke stoffen, de organisatie van grote evenementen of problemen in achterstandswijken. Je leert belangrijke partners in de veiligheidswereld met elkaar te verbinden zodat mensen veilig kunnen wonen en werken. Tijdens de Meet & Greet maak je kennis met deze thema’s. De opleiding Integrale Veiligheidskunde heeft een gezamenlijke propedeuse met de studieroute Security Management (SEC). Na het eerste jaar kies je voor een van deze vervolgroutes. 

Wat is Meet & Greet? 

Na je aanmelding bij Saxion wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Met wie ga je bijvoorbeeld studeren en wie zijn de docenten? En hoe zien de eerste weken bij Saxion er eigenlijk uit? Dat ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Dit is hét moment voor de zomervakantie om te checken of je straks op de juiste plek zit!

Uitnodiging Meet & Greet  

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Houd je mailbox dus goed in de gaten!   

Individueel gesprek  

Wil je na de Meet & Greet toch nog advies over jouw studiekeuze, vraag dan een individueel gesprek (Studiekeuzecheck) aan.