Meet & Greet: mis het niet!

Voordat je start met Security Management maken we graag kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet. Een gezellige dag waar je alvast een kijkje neemt bij jouw toekomstige studie!

Jouw opleiding Security Management

De bescherming van bedrijven tegen criminele risico’s staat bij de opleiding Security Management centraal. Hoe voorkom je dat bedrijven te maken krijgen met fraude, cybercrime of terreur? En als het toch misgaat, hoe beperk je dan de schade van een incident of calamiteit? Tijdens de Meet & Greet maak je kennis met deze vraagstukken. De studieroute Security Management (IVK-SEC) heeft een gezamenlijke propedeuse met Integrale Veiligheidskunde. Na het eerste jaar kies je voor een van deze vervolgroutes.  

Wat is Meet & Greet? 

Na je aanmelding bij Saxion wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Met wie ga je bijvoorbeeld studeren en wie zijn de docenten? En hoe zien de eerste weken bij Saxion er eigenlijk uit? Dat ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Dit is hét moment voor de zomervakantie om te checken of je straks op de juiste plek zit!

Uitnodiging Meet & Greet  

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Houd je mailbox dus goed in de gaten!   

Individueel gesprek  

Wil je na de Meet & Greet toch nog advies over jouw studiekeuze, vraag dan een individueel gesprek (Studiekeuzecheck) aan.