Meet & Greet: mis het niet!

Voordat je start met de opleiding Integrale Veiligheidskunde – studieroute Security Management (IVK-SEC) maken we graag kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet. Een gezellige dag waar je alvast een kijkje neemt bij jouw toekomstige studie!

Jouw opleiding Integrale Veiligheidskunde – studieroute Security Management

Het eerste jaar van Integrale Veiligheidskunde en studieroute Security Management is gezamenlijk. De Meet & Greet is dus ook gezamenlijk met de studenten Integrale Veiligheidskunde. Door het gezamenlijk werken aan een security-praktijkcasus ga je werkelijk ondervinden wat er tijdens je studie van je wordt gevraagd en waarmee je in aanraking komt. Huidige studenten helpen je op weg en geven de informatie waar jij benieuwd naar bent. 

Wat is Meet & Greet? 

Na je aanmelding bij Saxion wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Met wie ga je bijvoorbeeld studeren en wie zijn de docenten? En hoe zien de eerste weken bij Saxion er eigenlijk uit? Dat ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Dit is hét moment voor de zomervakantie om te checken of je straks op de juiste plek zit!

Uitnodiging Meet & Greet  

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Houd je mailbox dus goed in de gaten! Check ook de ongewenste mailboxmap of spambox van je mailbrowser.

Programma

Apeldoorn

Donderdag 27 juni 2024 van 10.00 tot 13.00 uur

  • 09.45 uur – Ontvangst in de centrale hal
  • 10.00 uur – Kennismaking met potentiële medestudenten en docenten
  • 10.30 uur – Praktijkcasus
  • 13.00 uur – Einde

Locatie

Saxion Apeldoorn
Spoorstraat 29
7311PE Apeldoorn

Individueel gesprek

Wil je na de Meet & Greet toch nog advies over jouw studiekeuze, vraag dan een individueel gesprek (Studiekeuzecheck) aan via studiekeuze.brr@saxion.nl.