header

​Help bedrijven beter te presteren met slimme technologie

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Deventer, Enschede
  • Start in september

Hoe kun je nou een bedrijf beter laten presteren? Als technisch bedrijfskundige kijk jij hoe een bedrijf in elkaar steekt, welke activiteiten ze uitvoeren en hoe ze die beter op elkaar kunnen afstemmen. Het kan altijd slimmer, sneller en makkelijker. Jij bent daarvoor dé technisch adviseur!

Deze studie is ook in Deeltijd te volgen
Student werkt op laptop

Goede carrièrekansen

Door je veelgevraagde kennis en vaardigheden op het gebied van zowel bedrijfskunde als technologie kom je als technisch bedrijfskundige snel aan een baan. Je legt de verbinding tussen de omgeving en de interne organisatie.

saxion-deventer-hires-19.jpg

Combi van techniek en management

De opleiding is een bijzondere combinatie van techniek en management. Je wordt opgeleid tot een waardevolle en praktijkgerichte professional voor zowel je collega's op de werkvloer als voor het management.

Johma januari 2016 (1).png

Opdrachten bij bedrijven

Vanaf het eerste jaar van de opleiding werk je samen met bedrijven. Wij werken veel samen met technische bedrijven in de regio. Doordat je bij hen binnen kijkt, krijg je actuele kennis van het vak.

Meld je nu aan

Aanmelden doe je via Studielink.nl

Direct aanmelden

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Tijdens je studie

Bij Technische Bedrijfskunde verbeter en ontwerp je bedrijfsprocessen. Daarvoor heb je een ontwerpgerichte onderzoeksaanpak en managementvaardigheden nodig. Om jouw vraagstuk op te kunnen lossen en de haalbaarheid te toetsen, moet je ook beschikken over bedrijfskundige en technologische kennis. Je leert tot slot om samen te werken met mensen uit verschillende vakgebieden.

Studie-inhoud
student studeert

Nieuws van deze opleiding

Mogelijkheden na je studie

Na het behalen van je opleiding ben je werkzaam in de maakindustrie of binnen andere organisaties waarin moeilijke bedrijfsprocessen en technologie een rol spelen. Je begint meestal in een coördinerende rol en maakt dan de stap naar een leidinggevende functie. Door de veelgevraagde combinatie van bedrijfskunde en technologie is de kans op het vinden van een geschikte baan op dit moment groot.

Jouw toekomst
studenten geven high-five
student in kantine

De afwisseling in vakken maakt de studie veelzijdig en interessant

Lees de ervaring Alle ervaringen