Meet & Greet: mis het niet!

Voordat je start met de opleiding Technische Informatica maken we graag kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet. Een gezellige dag waar je alvast een kijkje neemt bij jouw toekomstige studie!

Jouw opleiding Technische Informatica

Bij Technische Informatica ga je vanaf de eerste dag met programmeren aan de slag. Samen met medestudenten word je uitgedaagd om softwareoplossingen te bedenken voor kleine en grote systemen zoals zelfrijdende auto’s, smartwatches en slimme weerstations. Of misschien ga je een programma schrijven die kunstmatige intelligentie gebruikt om mensen met een beperking te helpen. Je gaat je in ieder geval niet vervelen! Tijdens Meet & Greet krijg je alvast een doorkijk naar het eerste jaar van Technische Informatica bij Saxion.

Let op: door de maatregelen rondom het coronavirus wordt Meet & Greet vanaf
1 juni online aangeboden. Na je aanmelding in Studielink ontvang je van je opleiding een mail met meer informatie. Houd onze berichten in de gaten om op de hoogte te blijven of check onze 
FAQ!

Wat is Meet & Greet? 

Na je aanmelding bij Saxion wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Met wie ga je bijvoorbeeld studeren en wie zijn de docenten? En hoe zien de eerste weken bij Saxion er eigenlijk uit? Dat ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Dit is hét moment voor de zomervakantie om te checken of je straks op de juiste plek zit!

Uitnodiging Meet & Greet  

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Houd je mailbox dus goed in de gaten!   

Individueel gesprek  

Wil je na de Meet & Greet toch nog advies over jouw studiekeuze, vraag dan een individueel gesprek (Studiekeuzecheck) aan.