Scholing voor bouwprofessionals

Scholing voor bouwprofessionals in de bouw en techniek

Op zoek naar een scholing of training in je vakgebied? Of wil je je juist breder ontwikkelen. Transfer van Saxion School of Business, Building & Technology heeft een gevarieerd aanbod van trainingen, cursussen en masterclasses.

Het aanbod is gericht op medewerkers die werkzaam zijn in de bouw, installatietechniek, adviesbureaus, overheden, civiele techniek en techniek.

Ons aanbod wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met bedrijven uit de gehele bouwketen, hiermee zorgen we voor een goede waarborging van kwaliteit en praktische toepasbaarheid. 

De nascholingen zijn alle open voor individuele open inschrijving. Daarnaast bieden we op maat trainingen en cursussen aan.

Benieuwd? Kijk wat de Bouwacademy voor jou kan betekenen. 

THEMA'S

Het aanbod is onderverdeeld in verschillende thema’s. 

Transfer van bbt

Ben je op zoek naar een scholing of training voor medewerkers binnen je organisatie? Wil je mensen verder ontwikkelingen in managementvaardigheden en communicatie? Of wil je juist training gericht op de nieuwste ontwikkelingen in de bouw of techniek? Transfer van BBT denkt graag met je mee om een passende training of cursus te ontwikkelen.  

Maatwerk is bij deze in company trainingen altijd het uitgangspunt.  

Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Loes Veneklaas, Saxion

Loes Veneklaas

projectleider kennistransfer

088 - 019 3841 LinkedIn