Twee studenten studeren samen

Academies

We hebben bij Saxion dertien academies. Elke academie heeft een eigen aanbod van bachelor- en master-opleidingen, studieroutes en cursussen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle academies per branche.

Branches en de bijbehorende academies

Economie, Management en Organisatie

De opleidingen van deze academies richten zich op de toepassing van nieuwe kennis en technologieën die een onderneming sterk kunnen maken.

Studenten discusseren

Gedrag, Onderwijs, Gezondheid en Welzijn

Binnen deze academies worden studenten opgeleid tot professionals met oog voor nieuwe technologieën en het toepassen van innovaties, zodat het welzijn van mensen verbeterd wordt. Een mooie mix van mensenwerk en slimme tools!

Student met laptop

ICT en Media

Bij de academie Creatieve Technologie vind je opleidingen op het snijvlak van ICT en communicatie. Meer weten over deze academie, de opleidingen, mogelijkheden voor samenwerking en meer? 

Headerafbeelding - Blond meisje met zwart VR bril

Life Science, Design & Technology

De opleidingen van Life Science, Design & Technology hebben allemaal een technische inslag, maar vereisen stuk voor stuk een creatieve geest en een brede maatschappelijke interesse. 

Studenten zitten samen op de trap

Deeltijd onderwijs

Al het deeltijdonderwijs onder één dak, dat is de Saxion Parttime School! Opleidingen, modulen en cursussen, maar ook  webinars en events. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Sps.png