Vijf studenten bij Saxion

Succesvol studeren

Saxion helpt je bij het maken van de juiste studiekeuze. En nadat je je deeltijdstudie hebt gekozen, wil je natuurlijk ook goede resultaten halen. We hebben verschillende voorzieningen om studenten zo succesvol mogelijk te laten studeren. Van online coaching en individuele begeleiding tot trainingen en workshops over persoonlijke ontwikkeling, effectief studeren, taal en studiekeuze en van carrière tot sport en cultuur.

Oriëntatiegesprek

Een keuze maken uit het brede aanbod van opleidingen en cursussen is best lastig. Want wat past nu bij jou? Saxion helpt je graag op weg! In een oriëntatiegesprek gaan we samen met jou op verkenning.

Vraag een oriëntatiegesprek aan
orientatiegesprek-body.jpg

Hulp bij studiekeuze - vraag een studieadvies op maat aan

Je wilt je verder ontwikkelen en overweegt serieus om je in te schrijven voor een deeltijdopleiding of een (mix van) module(n). Maar hoe weet je of de studie die je wil doen bij jou past en hoe je zaken aanpakt? Wij denken graag met je mee tijdens een persoonlijk Studieadvies op maat.

Ontdek meer over het studieadvies
Studieadvies op maat

Trainingen en cursussen 

Het StudieSuccesCentrum van Saxion biedt studenten praktische tips, trainingen en cursussen, waardoor het gemakkelijk wordt om succesvol te studeren. 

Voorbeelden van trainingen en cursussen:

Meer weten? 

Op MijnSaxion kun je meer informatie én het huidige aanbod vinden. Klik hier (alleen voor Saxion studenten) om naar MijnSaxion te gaan. 


Online (samen)werken bij Saxion

Binnen Saxion gebruiken we verschillende applicaties, waaronder MijnSaxion, Microsoft 365 en Blackboard. In MijnSaxion kun je alle informatie vinden die voor jou relevant is. Blackboard is onze digitale leeromgeving, voor o.a. het inleveren van je beroepsproducten. Klik hier voor meer informatie!

Ervaringsverhalen over studeren in deeltijd

Vragen over succesvol studeren?

Heb je een vraag over je studie, of de benodigdheden? Neem dan contact op met ons Servicepoint.