Shuffle (1).png

SHUFFLE

Leestijd Minuten

Er is een nieuwe versie SHUFFLE Voltijd! Deze versie 3.0 is tijdens de SURF Onderwijsdagen op 8 november gepresenteerd door Debbie Braakman en Marjon Baas.

De onderwijs ontwerpmethodiek SHUFFLE wordt steeds verder ontwikkeld. Voor voltijd onderwijs is inmiddels versie 3.0 beschikbaar. Wat is er veranderd? De docenten wilden graag direct het onderwijs vanuit de Leerinhouden en de Leeractiviteiten  in de lesweken van het onderwijs kunnen plaatsen. De kaarten met de Leeractiviteiten zijn in mogelijkheden uitgebreid zodat je dat snel kunt doen.

Uiteraard komt dit ook voor deeltijd onderwijs beschikbaar en we hopen ook binnenkort een Engelstalige versie aan te kunnen bieden.

Download nu SHUFFLE 3.0

Download

Heb je ideeën voor aanvullende supplementen waarmee de mogelijkheden van SHUFFLE uitgebreid kunnen worden? Mail naar Anne Ros. Zo maken we samen SHUFFLE steeds completer!

Foto Debbie Braakman

Debbie Braakman

Academies AGZ en AMM

Foto Marjon Baas