Corporate

Update: gebouwdeel Hofstede Crull voorlopig nog dicht

Leestijd Minuten

Het gebouwdeel Hofstede Crull, onderdeel van Edith Stein, blijft voorlopig nog gesloten. Na het stellen van de conclusie dat het gebouwdeel moet worden verstevigd is intensief nagedacht over een mogelijke oplossing, maar daar is tot op heden nog geen definitief besluit over genomen.

Op 26 oktober 2017 werd het gebouwdeel gesloten nadat bleek dat de vloer op dezelfde manier tot stand was gekomen als de ingestorte parkeergarage in Eindhoven. In een eerder bericht kan je teruglezen wat er nou precies aan de hand is met de vloer. In de periode die volgde op de sluiting is onderzoek gedaan en uit dat onderzoek is gebleken dat de vloer moet worden verstevigd.

De mogelijkheden voor de versteviging zijn teruggebracht tot twee opties en de definitieve beslissing hierover valt eind januari. Hierbij moet onder andere rekening gehouden worden met gebruiksgemak en kosten. Het gebouwdeel zal nog zeker tot de zomervakantie gesloten blijven, naar verwachting kan het gebouw na de zomervakantie weer in gebruik genomen worden. 

Gerelateerde artikelen

Apeldoorn - Hoofdlocatie Onderwijs

Saxion start drie nieuwe opleidingen in Apeldoorn

18 april 2024
Anka Mulder Corporate

Hoe doorbreek je het lerarentekort? Beluister deel 3 van de Saxion podcast-serie Denkers & Doeners

16 april 2024
Corporate

Green Ambassador Marlies Pepers: stap voor stap groener