Saxion Deventer
Onderwijs

Studeren in deeltijd? Bezoek de open avond in Deventer

Leestijd Minuten

Wil je studeren in deeltijd? Bezoek woensdag 10 oktober de open avond in Deventer en maak kennis met de Saxion Parttime School. Je bent tussen 18.00 en 21.00 uur van harte welkom aan de Handelskade 75.

Oriënteren

Twijfel je nog of je een opleiding, cursus of module wil volgen? Tijdens de open avond kan je je op verschillende manieren oriënteren op de mogelijkheden. Onze docenten en deeltijdstudenten delen graag hun ervaringen. Voor loopbaanvragen en vragen over het oriëntatietraject ‘Maak werk van je talent!’ zitten onze loopbaancoaches klaar voor een speeddate. Ook verzorgen we een inspiratiesessie ‘Laat LinkedIn voor je werken!’. 

Get ready for a smart world!

Technologische innovaties veranderen het leven van iedereen. Niet alleen het sociale leven, maar ook de beroepen. Bij Saxion leren we je welke gevolgen deze innovaties hebben op je toekomstige vakgebied en hoe je technologie kunt toepassen om je werk straks nog beter uit te voeren. Dus welke studie je ook kiest, je wordt voorbereid op een wereld die steeds slimmer wordt. Tijdens de Open Avond maak je alvast kennis met deze toekomst.

Meer info

Met je online aan voor de open avond en download het programma. Hier kun je je ook aanmelden voor de Open Avond. Saxion Deventer ligt vlakbij het centrum en het station. Vanwege de centrale ligging en de beperkte parkeermogelijkheden wordt aangeraden met het openbaar vervoer te komen. 

Gerelateerde artikelen

Deeltijd studente met kop koffie op een bank Onderwijs

Welke deeltijd hbo-opleidingen zijn er?

18 april 2024
Onderwijs

Studeren in deeltijd: ‘ben ik te oud?’

01 maart 2024
Twee deeltijd studenten in techniek lab Onderwijs

Wat is het verschil tussen deeltijd en voltijd?