saxion-ondernemers-award-2019-moneymaker
Ondernemerschap

Schrijf je in voor de Saxion Ondernemers Award 2019

Leestijd Minuten

Heb jij een goed (betekenisvol) idee of een eigen bedrijf? Dit is je kans om ermee aan de slag te gaan. Word de Saxion-ondernemer van 2019 en win een prijzenpakket ter waarde van €10.000! Schrijf je in vóór 25 februari via saxion.nl/ondernemersaward.

Waarom meedoen aan de Saxion Ondernemers Award 2019?

Om het verschil te maken, om je ambities te realiseren of gewoon om geld te verdienen. Het mag allemaal! Je krijgt toegang tot een netwerk van medestudentondernemers, coaches, investeerders en succesvolle ondernemers. Daarnaast mag je deelnemen aan workshops en krijg je een account op een online platform om je idee of bedrijf verder uit te werken. Bovendien ontvang je feedback van de vakjury en staan er coaches voor je klaar om jou te begeleiden! 

START! | GESTART! | FUTUREPRENEURS

Vanaf dit jaar kan je zelf bepalen in welke categorie je mee wilt doen. Zo strijd je als deelnemer met een idee niet tegen iemand die al een eigen bedrijf heeft. Dat is wel zo fair. Lees hier meer over de verschillende categorieën en criteria.

It’s all in the game

Voor wie het nog niet door had, de Saxion Ondernemers Award is een wedstrijd. Allemaal leuk en aardig, maar er kan er uiteindelijk maar één de winnaar zijn. Of in dit geval drie. Je maakt namelijk kans op een prijzenpakket t.w.v. €10.000, €7.500 en €2.500. En niet te vergeten een PR-kit voor jouw startup!

In drie verschillende rondes werk jij toe naar de finale. De rondes bestaan uit: 
1.    Workshops
2.    Business-bootcamp
3.    Demo-day 

De vakjury, bestaande uit Bas Cornelissen (EW Facility Services), Bob Vos (Switch IT Solutions), Marco Aarnink (print.com), Judith Lansink (MET Architecten) en Rob ten Hove (Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau), selecteert of jij door bent naar de volgende ronde. Durf jij de uitdaging aan?

Schrijf je voor 25 februari in voor de Saxion Ondernemers Award!

Inschrijven

Gerelateerde artikelen

‘HappySyr’ wint Junior Startup Challenge 2019 Corporate

‘HappySyr’ wint Junior Startup Challenge 2019

28 juni 2019
June 05, 2019-21-4513-SaxionOndernemersAward-SaxionCVO-2Y3A5081-Shotmaniacs.jpg Ondernemerschap

Overdonderde winnaars na zinderende finale Saxion Ondernemers Award

6 juni 2019
Schrijf je in voor de Saxion Ondernemers Award Ondernemerschap

Reserveer je ticket voor de Grande Finale van de Saxion Ondernemers Award 2019