Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Saxion en de Politieacademie
Corporate

Saxion en Politieacademie bezegelen samenwerking in Apeldoorn

Leestijd Minuten

Donderdag hebben Saxion en de Politieacademie een samenwerkingsovereenkomst getekend. Beide partijen slaan de handen ineen op het gebied van zowel onderwijs als onderzoek.

De onderwijsinstellingen gaan gebruik maken van elkaars expertise, kennis en medewerkers, zowel rond onderwijsinhoudelijke vraagstukken als bij overstijgende onderwijsvraagstukken, zoals flexibilisering en de inzet van ICT in het onderwijs.

Veiligheid

Tijdens de besloten bijeenkomst in Apeldoorn werd stilgestaan bij de trends en maatschappelijke vraagstukken voor de politie. Ook werd uitgebreid gesproken over het thema ‘veiligheid’ en wat de veiligheidsprofessional van de toekomst zou moeten kunnen. Tot slot werd de samenwerkingsovereenkomst getekend door Anka Mulder, voorzitter College van Bestuur van Saxion en Leon Kuijs, directeur van de Politieacademie.

Geloof

Mulder benadrukte tijdens de ondertekening het belang van de samenwerking. “Iedereen die een beetje het nieuws volgt, kan zien hoe gecompliceerd veiligheid tegenwoordig is. De veiligheidsproblematiek blijft maar groeien. Juist daarom ben ik trots op zowel Saxion als de Politieacademie. Ik heb ontzettend veel geloof in deze samenwerking.”

Gerelateerde artikelen

Rosanne Corporate

Rosanne praat met een coronacoach: ‘En ik ben vast niet de enige die dat nodig heeft’

20 april 2021
Apeldoorn Onderwijs

Karl Dittrich maakt kennis met opleidingen in Apeldoorn

20 september 2018
IVK studenten trainen veiligheid.jpg Onderwijs

Saxion start met training rondom rampen- en risicomanagement