D'RAN
Corporate

Saxion met eigen tent aanwezig op festival D'RAN19

Leestijd Minuten

Saxion is vrijdag 17 en zaterdag 18 mei met een eigen tent aanwezig op D'RAN19, een kennisfestival in Enschede. In de Goede Burger Tent worden interactieve lezingen en workshops gehouden met als rode draad: hoe verandert technologie onze wereld?

D’RAN is een festival waar bezoekers anderen kunnen ontmoeten om samen over de belangrijke dingen van het leven te praten. Het is het eerste in een lange reeks van jaarlijkse festivals die de Stichting Twentement organiseert. Zij zetten zich in om via de festivalformule een boost aan de democratie te geven. 

Ook Saxion is aanwezig op het festival. In de Goede Burger Tent wordt besproken hoe de technologie onze wereld verandert en hoe wij zelf mee moeten veranderen. Verschillende Saxion-lectoren en -onderzoekers komen gedurende de twee dagen aan het woord, waarbij zij onderwerpen behandelen als de impact en ethiek van techniek; internet en democratie; burgerjournalistiek en wat je nou eigenlijk een goede burger maakt.

Beide festivaldagen beginnen in de Goede Burger Tent om 09.30 uur en eindigen om 16.15 uur, gevolgd door een borrel. Ook is er 's avonds livemuziek. Een plattegrond van het festival wordt later bekend gemaakt.

 

Gerelateerde artikelen

Studenten in werkplaats Event

Hoe leren we professionals en vrijwilligers signaleren in de breedte met een focus op het gewone leven?

29 juni 2021 Start online webinar Webinar
Saxion Pre Programma basischool Persbericht

Nog veel meer te ontdekken voor leerlingen basisschool Veldzijde in Losser; ‘Groene en duurzame schoolomgeving’

26 mei 2021 Leestijd 2 minuten
rainbow-files-on-shelf.jpeg Studentenleven

Internationale LHBTIQ+-studenten vertellen in webinar over obstakels op de werkvloer