Confetti-(Jason-Leung-Pexels).jpg
Corporate

Vier Saxion-toppers in de VIVA400

Vier Saxion-studenten en –medewerkers staan dit jaar in de VIVA400 en maken kans op een award. Anouk Tanke, student Bedrijfskunde en winnaar van de Saxion Ondernemers Award 2019 is genomineerd in de categorie Zakenwonders. Lector Marjolein den Ouden is genomineerd in de categorie Techtalenten, lector Willeke Slingerland en docentonderzoeker Eliza Bottenberg zijn beiden genomineerd in de categorie Wereldverbeteraars. Ga jij op een van deze vier stemmen?

De VIVA400 is een lijst met 400 vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. De VIVA400 is een platform en netwerk van en voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Elk jaar worden 400 vrouwen die in de schijnwerpers stonden genomineerd in verschillende categorieën. Lezers stemmen daarna per categorie op wie voor hen de grootste inspiratiebron is en de winnaar krijgt een VIVA400-award.

Dat Anouk, Marjolein, Willeke en Eliza toppers zijn willen we best even aan je uitleggen:

Anouk Tanke

Anouk studeert Bedrijfskunde en ontwikkelt met haar bedrijf Sassive onzichtbare lingerie in zestien verschillende huidstinten. Dat ze talent heeft is niet onopgemerkt gebleven, want ze dong met haar bedrijf mee in de Saxion Ondernemers Award en won!

Zoek haar profiel op via deze link en stem op Anouk voor de VIVA400.

Anouk Tanke.jpg

Marjolein den Ouden

Marjolein den Ouden is lector bij het lectoraat Technology, Health & Care. Ze combineert deze baan met haar werk als practor Zorg en Technologie bij het ROC van Twente, een samenwerking tussen het college voor Gezondheidszorg en het college Metaal, Elektro- en installatietechniek (inclusief ICT). Ze werkt aan het vergroten van de adoptie en acceptatie van technologieën in gezondheidszorg en welzijn.

Zoek haar profiel op via deze link en stem op Marjolein voor de VIVA400.

Marjolein den Ouden, lector Technology, Health & Care

Willeke Slingerland

Willeke Slingerland is lector bij het lectoraat Weerbare Democratie. Ze geeft leiding aan een onderzoek naar het voorkomen en bestrijden van financieel-economische criminaliteit. Ze promoveerde onder meer met haar onderzoek naar de relatie tussen netwerken en corruptie en is ook Nationaal Rapporteur Corruptie voor de Europese Commissie.

Zoek haar profiel op via deze link en stem op Willeke voor de VIVA400.

Willeke Slingerland

Eliza Bottenberg

Eliza Bottenberg is projectmanager/docentonderzoeker bij het lectoraat Smart Functional Materials. Het doel van haar projecten is om innovatieve oplossingen te ontwikkelen op het gebied van textiel. Zo werkte ze tot begin dit jaar aan een Europees project over de ontwikkeling van een lichtgewicht exoskelet voor mensen met mobiliteitsbeperkingen.

Zoek haar profiel op via deze link en stem op Eliza voor de Viva400.

Eliza Bottenberg

Awarduitreiking

Donderdag 12 december is de uitreiking van de awards. Tot dinsdag 3 december kan je je stem uitbrengen. Wie is jouw favoriet?