health-2082630_1280.jpg
Organisatie

Herontwerp Master Health Care & Social Work (HCSW)

Leestijd Minuten

Bij de Master HCSW van de Academie Mens & Maatschappij (AMM) zijn enkele modules uit het eerste jaar van de masteropleiding van vorig jaar herontworpen. Dit onderwijs is in semester 1 van het huidige leerjaar 2019 2020 gegeven. Als ontwikkelaars (zowel docenten als adviseur en ID-er bij AMM) zijn we benieuwd naar het effect van het herontwerp. Daarom is in december 2019 een evaluatie onder de studenten van de masteropleiding HCSW uitgezet.

Op basis van de resultaten van de evaluatie is de volgende infographic samengesteld. Klik hier om de infographic vergroot te zien. 

AMM.jpg

De resultaten van de evaluatie worden bij AMM meegenomen bij Social Work 2.0 dat momenteel volop in ontwikkeling is.  

De ontwerpcyclus is daarmee rond: onderzoeksresultaten zijn als input gebruikt bij het herontwerp van enkele modules van de master HCSW (evidence informed ontwerpen) en onze eigen evaluatieresultaten van het herontwerptraject bieden input voor de ontwikkeling van nieuw onderwijs voor Social Work 2.0 (evidence based ontwerpen).  

Dit is iets dat we als ICT & Onderwijs niet alleen kunnen. Dankzij enthousiaste docenten als Karin van der Heijden en Astrid Altena wordt dit mogelijk gemaakt!

Foto Judith Zwerver

Judith Zwerver

Academies APO en AMM

06-23584347

Gerelateerde artikelen

SURF 2.jpg Organisatie

SURF Versnellingsplan: Zone Aansluiting arbeidsmarkt verbeteren op bezoek bij de minister

18 februari 2020
statistics-3411473_1920.jpg Organisatie

Infographic maken in PowerPoint

21 januari 2020
Groow1.jpg Organisatie

Design thinking met Groow