Geef jij de nieuwe zonneauto van Solar Team Twente een nieuwe naam? - Foto: Martina Ketelaar
Studentenleven

Geef jij de nieuwe zonneauto van Solar Team Twente een nieuwe naam?

Leestijd Minuten

Momenteel is Solar Team Twente druk bezig met het ontwerpen van onze nieuwe zonneauto voor de Bridgestone World Solar Challenge 2021. Maar... wat zou een geweldige auto zijn zonder een geweldige naam? Geef dus nu jouw suggestie!

Dat doe je door dit formulier in te vullen.

Over het Solar Team Twente

Het Twentse solarteam bestaat uit negentien studenten van Saxion en Universiteit Twente. Naast de studenten bestaat Solar Team Twente uit het sterke netwerk van innovatieve partners. Samen wordt topsport beoefend en een van de snelste zonneauto ter wereld gebouwd. Met de auto wordt deelgenomen aan de Bridgestone World Solar Challenge 2021.

Foto: Martina Ketelaar