Welcome on board.jpg
Organisatie

Nieuwe collega - Tim Dalhoeven stelt zich voor

Leestijd Minuten

Mijn naam is Tim Dalhoeven. Ik ben 28 jaar en ik woon sinds kort in Deventer. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Daarna ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Hojeba Media. Per 1 september ga ik aan de slag binnen de Video-Unit van de dienst OSS|TLC (voorheen ICT&O). Hier zal ik bezig gaan met het filmen, monteren en animeren van video's.

In de afgelopen jaren heb ik onder andere bruiloft video's, aftermovies van festivals, videoclips en bedrijfsvideo's gemaakt. Verder had ik werkzaamheden als freelancer bij verschillende bedrijven.
Nu ben ik toe aan de volgende uitdaging en hier heb ik erg veel zin in.

Verder zijn mijn hobby's films kijken in de bioscoop en bordspelletjes spelen. Ik ga graag op reis naar Ierland en ik ben helemaal gek van John Lennon en Luiaards.
Ik hoop erg mooie en leuke video's te gaan maken voor Saxion en een bijdrage te kunnen leveren aan de collectie video's die er nu al zijn.

Tim Dalhoeven.jpeg

Tim Dalhoeven

Video- en Contentspecialist

06-20819689

Gerelateerde artikelen

Blended learning.jpg Organisatie

Eduxion en de toolkit 'Blended en online onderwijs'

25 september 2020
Welkom.jpg Organisatie

Nieuwe collega's TLC - Nanneke Bakkum, Marit van de Dijk, Karin Gerritsen-van Leeuwenkamp, Miriam Losse en Els Wegerif - stellen zich voor

15 september 2020
Digitaal onderwijs Saxion Parttime School (stock) Organisatie

Blended Onderwijs in het nieuwe studiejaar