Welcome on board.jpg

Nieuwe collega - Marvin Klaassen - stelt zich voor

Leestijd Minuten

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Marvin Klaassen en ik ben woonachtig in Denekamp samen met mijn vriendin en onze 3 jarige zoon. Vanaf 4 mei 2021 ben ik werkzaam bij Saxion in de functie Medewerker Frontdesk Functioneer Beheer Onderwijs. Net als mijn collega's Functioneel Beheer van de Onderwijsapplicaties, is mijn werkplek bij TLC.

In mijn vrije tijd hou ik me bezig met mijn eigen computer verkoop/service bedrijf Klaassen Computer Service en bezoek ik wanneer dit kan alle thuis en soms uitwedstrijden van FC Twente. Voor de rest geniet ik vooral van de tijd samen met mijn gezin.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt op de helpdesk van Logicway dit is een bedrijf die een software pakket gemaakt heeft voor de voorverloning van vrachtwagenchauffeurs. Met veel plezier kijk ik uit naar deze nieuwe uitdaging en ik kijk er erg naar uit om met iedereen samen te werken en docenten en studenten te helpen. Jullie zullen mij hoogstwaarschijnlijk spreken als er vragen zijn over de onderwijsapplicaties.

Met vriendelijke groet,
Marvin Klaassen