Fieldlab Circulaire Innovaties
Organisatie

Terugblik: Jaarevent Fieldlab Circulaire Innovaties in de Maakindustrie

Leestijd 2 minuten Minuten

Op donderdag 20 mei organiseerde het Fieldlab Circulaire Innovaties in de Maakindustrie het jaarevent 'Circulaire Innovaties in Oost-Nederland'. Tijdens dit online event keken we terug op de resultaten en ontwikkelingen van het afgelopen jaar en deelden we onze toekomstvisie.

Divers programma
Het programma bestond uit twee rondetafelgesprekken, video’s en presentaties. Met als host Monique van Meel (Cleantech Regio) en de volgende gasten: Ondernemers Arjan Ester (Aebi Schmidt) en Olaf Pothoven (Deventrade), Matthéüs van de Pol (ministerie EZ & Klimaat), Jos Mulder (provincie Overijssel), Ineke van Oldeniel (vice voorzitter CvB Saxion), Saxion-studenten Noa van Tuinen en Tjaard Burema en Saxion-medewerkers Harrie van Bommel, Frank Stiksma, Sander Reinderink en Timber Haaker. 

Terugkijken
Kon je er helaas niet bij zijn of heb je een deel gezien? Geen probleem. Wij hebben het hele evenement opgenomen en dat kun je hieronder terugkijken.

Circulaire uitdaging of vraagstuk?
Heb je een circulaire uitdaging of vraagstuk voor het Fieldlab CIM? Laat het ons weten via: Fieldlab CIM | Hogeschool Saxion

Fieldlap Circulaire Innovatie

Gerelateerde artikelen

Fieldlab-CIM-web.jpg Organisatie

Hogeschool Saxion kijkt samen met ondernemers Stedendriehoek terug op 2,5 jaar circulaire innovatie

10 juni 2022
Het textiel sorteercentrum van Reshare in Deventer Organisatie

Studenten onderzoeken recyclingsopties van niet-herdraagbare kleding

14 april 2021
Fieldlab-CIM-web.jpg Onderzoek

Lectoren Circulaire Economie schrijven open brief aan informateur