over spreken gesproken.jpg
Organisatie

Naar een groeigerichte leermentaliteit met Sandra van Aalderen

Leestijd Minuten

Heb jij ook regelmatig te maken met weerstand in je training, coaching of opleiding? Een gebrek aan motivatie, te weinig eigenaarschap of een mate van persoonlijke onzekerheid dat de deelnemer blokkert om in actie te komen. Dan helpt Sandra Van Aalderen-Smeets je op weg! Sandra is senior onderzoeker aan Saxion Hogeschool Deventer en auteur van het boek 'Naar een groeigerichte leermentaliteit'.

 In de tweede aflevering van de 'Toekomst van het onderwijs' special in de Over Spreken Gesproken podcast hebben we het over de (on)zichtbare processen in het hoofd van deelnemers, die invloed hebben op het leergedrag. Wat maakt dan men in de leerstand gaat staan? Hoe kun jij daar als trainer, docent of coach een bijdrage aan leveren? Jouw rendement of succes hangt niet alleen af van de intelligentie van de deelnemer, maar vooral van hoe deze dénkt over zijn of haar intelligentie. Ken je Carol Dweck met haar theorie over Mindset? Maak je klaar voor de next level: de groeigerichte leermentaliteit van Sandra! 

 

Benieuwd naar de podcast?

Luister hem hier!

Gerelateerde artikelen

Symen van der Zee en Willeke Slingerland (fotografie: Thomas Busschers) Onderzoek

Saxion komt met module Moreel Kompas: ‘Wat je hier oefent, is natuurlijk een blauwdruk voor hoe je de samenleving ingaat’

05 maart 2024
Expeditie Dalton karakters Helen, Stan en Kweenie Organisatie

Expeditie Dalton: een nieuwe online leeromgeving

26 juni 2023
Onderzoek

In de voetsporen van Maria Montessori: Jaap de Brouwer wint International Montessori Award