podcat modelleren van maatschappelijk impact.jpg

Start podcastreeks rond het modelleren van maatschappelijke impact

Leestijd Minuten

Het lectoraat modelleren van maatschappelijk impact is begonnen met een podcast reeks! In deze podcastreeks wordt steeds het gesprek aangegaan met de lector en onderzoekers van het lectoraat en gasten over belangrijke thema’s waar onderzoek naar wordt gedaan vanuit het lectoraat. Via deze podcastreeks wordt opgedane kennis toegankelijk gemaakt voor studenten en professionals.

De podcasts die nu al online staan zijn:

1. Wat is maatschappelijk impact?
    Deze podcast gaat over het modelleren van maatschappelijke impact en waarom het onderzoek hiernaar waardevol is voor onderwijs en maatschappij.
  2. Meerwaarde van onderzoek voor het onderwijs:
    In deze podcast wordt ingegaan op wat het lectoraat voor het onderwijs kan betekenen.
  3. De waarde van reclasseren: Deze podcast gaat over wat de waarde van reclasseren is en hoe je deze waarde kan bepalen.
  4. De maatschappelijke baten van reclasseren:
    In deze podcast wordt dieper in gegaan op de verschillende maatschappelijke baten van reclasseren in Nederland.

In het nieuwe jaar zullen nieuwe podcastafleveringen volgen die gaan over o.a. reclasseren in de buurt, bestaanszekerheid, een typologie voor reclassering cliënten en over de moeilijkheid van samenwerken in beroepspraktijk.

De podcastreeks is te luisteren via Saxion/mmi podcast en op Spotify.
Vanaf januari verschijnt iedere paar weken een nieuwe aflevering. Voor meer informatie over het lectoraat zie www.saxion.nl/mmi of neem contact op met een van de lectoraatsleden.

podcat modelleren van maatschappelijk impact.jpg