Deze voltijd masters kun je bij Saxion volgen
Onderwijs

Deze voltijd masters kun je volgen bij Saxion (2023)

Ben je op zoek naar een voltijd master? Saxion biedt een aantal (internationale) voltijd masters aan. Je vindt hier het aanbod!

Voltijd masters bij Saxion

Saxion heeft een aantal masters waarbij je direct na je bachelor kan doorstromen. Deze masters focussen zich veelal op het internationale vakgebied en worden dan ook geheel in het Engels gegeven.

  • Master of Arts in Management
  • Master of Business Administration
  • Master of Science in Applied Nanotechnology
  • Master Facility and Real Estate Management
  • Master Innovative Textile Development
  • Master ICT: Software Engineering

Master of Arts in Management

Wil jij leren hoe jij een bedrijf kan leiden en kan laten ontwikkelen? Dan is de Engelstalige Master of Arts in Management iets voor jou! Na het volgen van deze master begrijp je hoe management werkt en hoe je een organisatie naar succes navigeert. Ook leer je over belangrijke uitdagingen op het gebied van innovatie, duurzaamheid en de inzet van slimme technologie.

Master of Business Administration

De Engelstalige Master of Business Administration is bedoeld voor professionals die hun zakelijke, management- en leiderschapsvaardigheden willen verbeteren. Deze master bereidt managers voor op organisatiebreed leiderschap en besluitvorming. Het programma benadert leiderschapsontwikkeling thematisch. Persoonlijke ontwikkeling en coaching zijn belangrijke thema's. Is de Master of Business Administration iets voor jou?

Master of Science in Applied Nanotechnology

De Master of Science in Applied Nanotechnology is uniek in Nederland! Het meest onderscheidende kenmerk van deze master is de focus op de ontwikkeling van innovatieve op micro- en nanotechnologie gebaseerde producten en toepassingen. De samensmelting van elementen uit de biologie, scheikunde, elektrotechniek en natuurkunde resulteert in nanotechnologische materialen en apparaten met ongekende eigenschappen. De Engelstalige Master of Science in Applied Nanotechnology start in september. Is dit iets voor jou?

Master Facility and Real Estate Management

Onze samenleving staat voor grote uitdagingen op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving en het anticiperen op disruptieve technologie, zoals blockchain en IoT. Deze complexe strategische vraagstukken vragen om experts die huisvesting in een breder perspectief plaatsen, over de grenzen van het eigen vakgebied. Saxion biedt in samenwerking met de University of Greenwich de unieke eenjarige Master Facility and Real Estate Management aan. Is dit de master voor jou?

Master Innovative Textile Development

De Engelstalige Master Innovative Textile Development leidt je op tot expert in textielinnovatie. Uniek is de focus op innovatie in textiel in de breedste zin van het woord. Een goede springplank naar de internationale wereld van textiel! Is dit de master voor jou?

Master ICT: Software Engineering

Tijdens deze Engelstalige master verbeter je je vaardigheden als software-engineer om het voortouw te kunnen nemen in de innovatie van ICT-systemen. Het vakgebied van software engineering is altijd in ontwikkeling. Want hoe ontwerp je software voor systemen-van-systemen? En wat is er nodig om data-analyse te automatiseren met behulp van AI? In deze master word je een softwarespecialist die complexe softwaregerelateerde problemen van ontwerp tot realisatie en beheer kan aanpakken. Zie jij jezelf al de Master ICT: Software Engineering doen?

Gerelateerde artikelen

Apeldoorn - Hoofdlocatie Onderwijs

Saxion start drie nieuwe opleidingen in Apeldoorn

18 april 2024
Onderwijs

Studeren in deeltijd: ‘ben ik te oud?’

01 maart 2024
Mitchelle.jpg Onderwijs

Mitchelle is doing her MA at Saxion