Deze voltijd masters kun je bij Saxion volgen
Onderwijs

Deze voltijd masters kun je volgen bij Saxion (2023)

Ben je op zoek naar een voltijd master? Saxion biedt een aantal (internationale) voltijd masters aan. Je vindt hier het aanbod!

Voltijd masters bij Saxion

Saxion heeft een aantal masters waarbij je direct na je bachelor kan doorstromen. Deze masters focussen zich veelal op het internationale vakgebied en worden dan ook geheel in het Engels gegeven.

  • Master of Arts in Management
  • Master of Business Administration
  • Master of Science in Applied Nanotechnology
  • Master Facility and Real Estate Management
  • Master Innovative Textile Development
  • Master Robotics Systems Engineering
  • Master ICT: Software Engineering

Master of Arts in Management

Wil jij leren hoe jij een bedrijf kan leiden en kan laten ontwikkelen? Dan is de Engelstalige Master of Arts in Management iets voor jou! Na het volgen van deze master begrijp je hoe management werkt en hoe je een organisatie naar succes navigeert. Ook leer je over belangrijke uitdagingen op het gebied van innovatie, duurzaamheid en de inzet van slimme technologie.

Master of Business Administration

De Engelstalige Master of Business Administration is bedoeld voor professionals die hun zakelijke, management- en leiderschapsvaardigheden willen verbeteren. Deze master bereidt managers voor op organisatiebreed leiderschap en besluitvorming. Het programma benadert leiderschapsontwikkeling thematisch. Persoonlijke ontwikkeling en coaching zijn belangrijke thema's. Is de Master of Business Administration iets voor jou?

Master of Science in Applied Nanotechnology

De Master of Science in Applied Nanotechnology is uniek in Nederland! Het meest onderscheidende kenmerk van deze master is de focus op de ontwikkeling van innovatieve op micro- en nanotechnologie gebaseerde producten en toepassingen. De samensmelting van elementen uit de biologie, scheikunde, elektrotechniek en natuurkunde resulteert in nanotechnologische materialen en apparaten met ongekende eigenschappen. De Engelstalige Master of Science in Applied Nanotechnology start in september. Is dit iets voor jou?

Master Facility and Real Estate Management

Onze samenleving staat voor grote uitdagingen op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving en het anticiperen op disruptieve technologie, zoals blockchain en IoT. Deze complexe strategische vraagstukken vragen om experts die huisvesting in een breder perspectief plaatsen, over de grenzen van het eigen vakgebied. Saxion biedt in samenwerking met de University of Greenwich de unieke eenjarige Master Facility and Real Estate Management aan. Is dit de master voor jou?

Master Innovative Textile Development

De Engelstalige Master Innovative Textile Development leidt je op tot expert in textielinnovatie. Uniek is de focus op innovatie in textiel in de breedste zin van het woord. Een goede springplank naar de internationale wereld van textiel! Is dit de master voor jou?

Master Robotics Systems Engineering

De Engelstalige Master Robotics Systems Engineering is een programma voor gamechangers op het gebied van robotica! In deze nieuwe master leer je wat er nodig is om robotsystemen te ontwikkelen, zoals autonome robots en slimme industriële systemen. Het programma combineert praktische ervaring in tools en methodologie voor systeemengineering met ultramoderne robotica. Ga jij aan de slag met de nieuwste technologische ontwikkelingen? 

Master ICT: Software Engineering

Tijdens deze Engelstalige master verbeter je je vaardigheden als software-engineer om het voortouw te kunnen nemen in de innovatie van ICT-systemen. Het vakgebied van software engineering is altijd in ontwikkeling. Want hoe ontwerp je software voor systemen-van-systemen? En wat is er nodig om data-analyse te automatiseren met behulp van AI? In deze master word je een softwarespecialist die complexe softwaregerelateerde problemen van ontwerp tot realisatie en beheer kan aanpakken. Zie jij jezelf al de Master ICT: Software Engineering doen?

Online Master Event 15 maart

Wil jij kennis maken met een specifieke voltijd master en vragen stellen aan docenten en studenten? Of wil je weten welke meerwaarde een werkgever ziet in een master? Kom dan naar het Online Master event op 15 maart.

Aanmelden

Gerelateerde artikelen

Master Musculoskeletaal Onderwijs

Ervaringsdeskundige Ruben is bezig met zijn tweede deeltijdmaster: ‘Ik merkte dat ik een stukje verdieping nodig had’

08 juni 2023
Fleur.jpg Onderwijs

Koper in sokken moet amputaties bij diabetespatiënten voorkomen

11 januari 2023
master-na-je-studie-saxion.jpg Onderwijs

Een master volgen na je hbo-studie? Zo doe je dat!