Saxion_72305.jpg
Organisatie

De eerste editie van GreenFM!

Leestijd Minuten

Donderdag 21 april vond de eerste editie van #GreenFM plaats. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door FMN Community Oost-Nederland, in samenwerking met docenten en studenten van de opleiding FM van Hogeschool Saxion.

Na de keynote opening door de opleidingsmanager van de opleiding volgden er presentaties van Ahrend, Planon en Asito. Vervolgens konden de ruim 60 deelnemers workshops bijwonen die verzorgd werden door Ahrend, Donker Groep, MAAS International BV, Planon en Saxion.

Gedurende het event stond #duurzaamheid binnen Facility Management (in het bijzonder de facilitaire services) centraal. Zo werd er gesproken over huisvesting, FMIS, circulariteit, koffievoorziening, afvalverwerking en groenbeheer. Het event werd afgesloten met een netwerkborrel waar nagepraat werd over het thema en duurzame relaties werden opgebouwd. Wij kijken nu al uit naar een volgende editie...
 

Gerelateerde artikelen

Organisatie

Hospitality Business School bij de Apenheul voor NLdoet

17 maart 2023
Justin.jpg Studentenleven

Alumnus Justin ging tijdens zijn studie zijn passie achterna en werd DJ

26 januari 2023
Robin Onderwijs

Informatieveiligheid in de zorg: Robin is de spin in het web bij Deventer Ziekenhuis