Studenten in overleg

Ben jij de gastvrije facility professional van de toekomst?

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Deventer
  • Start in september

Wat gebeurt er als er schoonmaakstakingen zijn in treinen of technische storingen bij de computers van een grote organisatie? Bij de hbo-opleiding Facility Management leer je niet alleen oplossingen te vinden voor deze situaties, maar ook hoe je de gastvrije professional van de toekomst wordt.

Deze studie is ook in Deeltijd te volgen
Studenten gaan met de trends mee

​Actuele trends als basis

Actuele trends liggen aan de basis van je opleiding, waarbij jouw talent centraal staat. Denk aan technologische ontwikkelingen en innovatieve oplossingen die je kunt gebruiken voor jouw toekomstige beroep als facility manager.

Studenten

Focus op gastvrijheid

Je wordt breed opgeleid tot de Facility-professional van de toekomst. Je leert met een bedrijfskundige blik te kijken naar vraagstukken uit de praktijk, waarbij gastvrijheid centraal staat.

Student achter de laptop

​Persoonlijk contact en begeleiding

De opleiding staat bekend om intensief en persoonlijk contact tussen jou en de docent in een kleinschalige en vertrouwde omgeving. Je hebt daardoor veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, samen met je studiebegeleider.

Proefstuderen

Kom nu bij ons proefstuderen en proef de sfeer van jouw toekomstige opleiding.

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Tijdens je studie

Vanaf de eerste dag ga je aan de slag met vraagstukken uit de praktijk. Je gaat op excursies, maakt een studiereis en werkt aan opdrachten om een goed beeld te krijgen van de facilitaire branche. Zo organiseer je een studiereis met je medestudenten. Daarnaast bouw je aan een stevige kennisbasis met vakken als bedrijfseconomie, marketing en Engels. Je ontwikkelt je tot een denker met daadkracht.

Studie-inhoud
Student bij boeken

Nieuws van deze opleiding

Na je studie

Jij zorgt er als facility professional voor dat werknemers goed kunnen werken, dat gasten optimaal genieten van hun verblijf of dat patiënten in de beste zorgomgeving verblijven. Dat doe je bijvoorbeeld in dienst van verzekeringsmaatschappijen, evenementenbureaus, ziekenhuizen, hotels, luchthavens of scholen.

Jouw toekomst
Student aan het bellen
Studenten aan het werk

Wat een prachtige ervaring om een half jaar stage te mogen lopen bij de gemeente Apeldoorn voor het project 3FM Serious Request.

Bekijk de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen