Maak kennis met het verhaal van Deventer aan de hand van grote murals
Studentenleven

Maak kennis met het verhaal van Deventer aan de hand van grote murals

Leestijd Minuten

Ga jij studeren in Deventer en wil jij meer zien van de stad? In Deventer wordt het verleden, het heden en de toekomst in beeld gebracht door middel van enorme muurschilderingen.

Met Street Art Streets vertellen Mano Scherpbier en Egbert Scheffer het verhaal van Deventer door gebruik te maken van verschillende vormen van Street Art, gemaakt door regionale, nationale en internationale kunstenaars. 

Op basis van informatie over de plek, van de bewoners en van de eigenaar van het pand waar het werk op wordt getoond ontwerpen zij hun kunstwerk. 

Kleurrijke stad

Street Art zorgt ervoor dat Deventer een kleurrijkere stad wordt. We hebben niet alleen een mooie historische binnenstad, maar zijn ook een stad met een rauw randje en daar past deze modern kunstvorm perfect bij. 

Route langs de murals

Benieuwd naar de kunstwerken en hoe zij het verhaal van Deventer vertellen? Er is nu een wandel- of fietsroute beschikbaar langs de murals. Je kunt de route als boekje kopen bij de VVV Deventer (Brink 89), of de route als audiotour beleven door deze gratis te downloaden via de izi.TRAVEL app

Meer weten over het studentenleven in Deventer?

Yes!

Gerelateerde artikelen

Hotspot Wok& Studentenleven

Hotspot: Wok&

08 november 2018
Hotspot: Kerstwinkel Enschede Studentenleven

Hotspot: It's all about Christmas 🎄

01 november 2018
Hotspot: Eigenwijs Studentenleven

Hotspot: Eigenwijs