SAX valentijnsdag TOM.jpg
SaxionTV

Video: Collega’s verrassen elkaar op Valentijnsdag: ‘Leuk om echt gewaardeerd te worden’

Tom Wassink
Tom Wassink Leestijd Minuten

Zowel in Enschede als in Deventer en Apeldoorn genoten verschillende Saxion-collega’s vandaag samen van een hapje en een drankje. In het kader van Valentijnsdag en de vitaliteitscampagne ‘Iets meer jij’ konden medewerkers elkaar als verrassing opgeven voor een mini-high tea. En dat gebaar viel in goede aarde. “Superleuk. Ik kreeg een mailtje en was helemaal verrast.”

Verdeeld over de drie Saxion-vestigingen werden in totaal 60 collega’s aangemeld en dus genoten iets meer dan 120 medewerkers – in tweetallen en drietallen – van een schaal met broodjes en andere lekkernijen. Op deze manier spraken collega’s hun waardering naar elkaar uit en hadden ze bovendien tijd om even bij te kletsen.

“Valentijnsdag is allang niet meer alleen voor verliefde stelletjes en geheime liefdesverklaringen”, licht Hellen Huisstede, communicatieadviseur HRM van de Dienst Marketing & Communicatie, het initiatief toe. “De aanmeldingen varieerden van een medewerker die een tijdje ziek is geweest, iemand die in het zonnetje gezet mocht worden omdat ze zelf altijd aan anderen denkt tot een collega die altijd voor iedereen klaarstaat. Hele uiteenlopende en vooral mooie redenen.”

Benieuwd naar de verschillende verhalen van de deelnemers? Check hieronder de video!

Tom Wassink

Tom Wassink

Met een journalistieke én een marketingachtergrond is Tom Wassink als online redacteur bij de Dienst Marketing en Communicatie altijd op zoek naar een verhaal. In zijn vrije tijd houdt hij zich, zowel binnen als buiten de lijnen, vooral bezig met sport en dan in het bijzonder met voetbal.

Gerelateerde artikelen

Philip Agteres (fotografie Thomas Busschers) Corporate

Philip vond verdieping en voldoening in zijn nieuwe baan bij Saxion

22 april 2024
Organisatie

Landelijke Bestuurskunde Dag 2024

02 april 2024
Tom Puper (fotografie: Thomas Busschers) Corporate

Tom gooide het roer om en werd docent: ‘Bij Saxion is mijn enthousiasme alleen maar gegroeid’