nano-forensisch-lab-saxion-deventer.jpg
SaxionTV

Nano-Forensisch Lab feestelijk geopend bij Saxion Deventer

Op maandag 5 februari was het tijd voor de feestelijke opening van het Nano-Forensisch lab bij Saxion Deventer. Meer dan 100 mensen kwamen luisteren hoe lectoren Martin Bennink (Applied Nanotechnology) en Jaap Knotter (Technologies for Criminal Investigation) vertelden over hun innovatieve plannen. Bekijk de video voor een impressie van het lab en toelichting van Martin en Jaap.

Een elektronische neus. Van een enkele cel naar een dader in de cel. Het zijn tot de verbeelding sprekende beloftes, te zien op talloze posters die het publiek informeren over de technologieën die met behulp van het nieuwe Nano-Forensisch Lab kunnen worden ontwikkeld. Voor meer efficiëntie en effectiviteit van recherchewerk op de plaats delict.

In onderstaande video zie je hoe Anka Mulder, voorzitter van het College van Bestuur van Saxion, het Nano-Forensisch Lab feestelijk opent. Lectoren Martin Bennink en Jaap Knotter gaan dieper in het op het belang van het lab.

Jos.jpg

Jos Eertink

Als redacteur probeert Jos alles wat complex is toegankelijk te maken. Buiten werktijd houdt hij zich het liefst bezig met poëzie en schilderkunst. Hij was de achtste stadsdichter van Enschede, maar rijmt alleen als het moet.

Thomas Busschers

Thomas Busschers

Razende reporter binnen Saxion - creatief met video en geluid. Vind je camerajournalist Thomas niet achter de lens, dan staat 'ie wel voor een groot publiek muziek te draaien! 

Gerelateerde artikelen

Anka Mulder Corporate

Hoe doorbreek je het lerarentekort? Beluister deel 3 van de Saxion podcast-serie Denkers & Doeners

16 april 2024
Onderzoek

Marjolein den Ouden en Marloes Postel over technologie in de zorg

15 april 2024
Smart glasses in de zorg Promovendus Niek Zuidhof zegt ja 1.jpg Onderzoek

Smart glasses in de zorg? Promovendus Niek Zuidhof zegt ja