Solar Team Twente 2018-2019.jpg

Dossier Solar Team Twente

Volg het verhaal van het Solar Team Twente. Het Twentse solarteam bestaat uit twintig studenten van Saxion en Universiteit Twente. Naast de studenten bestaat Solar Team Twente uit het sterke netwerk van innovatieve partners. Samen wordt topsport beoefend en een van de snelste zonneauto ter wereld gebouwd. Met de auto wordt deelgenomen aan de Bridgestone World Solar Challenge 2019.

Alle artikelen in Solar Team Twente

Solar Team Twente 2019 Studentenleven

Check nu: aftermovie Solar Team Twente 2019

Samen met partners, oud-teamleden, familie en vrienden heeft Solar Team Twente editie 2019 herbeleefd en afgesloten met een vertoning van de aftermovie. Bekijk 'm hier!

WhatsApp Image 2019-10-18 at 10.39.06.jpeg Studentenleven

Solar Team Twente passeert finishlijn in Adelaide

Zonneauto RED E van Solar Team Twente is vrijdagochtend de finishlijn gepasseerd van de Bridgestone World Solar Challenge. Het team met studenten van Saxion en Universiteit Twente moest woensdag de strijd noodgedwongen staken na een ongeluk, maar wist de wagen zo op te lappen dat deze toch nog symbolisch kon finishen.

PERS_X1B8870_Jerome Wassenaar.jpg Studentenleven

Belgen winnen Solar Challenge, Solar Team Twente wil vrijdag finishen

Agoria Solar Team heeft in Australië de Bridgestone World Solar Challenge gewonnen. Nadat Solar Team Twente woensdagnacht al de strijd moest staken, viel een dag later met Vattenfall uit Delft ook de nieuwe koploper uit, waarvan de Belgen profiteerden. Solar Team Twente wil vrijdag nog wel symbolisch de finishlijn passeren.