Money management: 5 fijne budget apps (deel 2)
Studentenleven

Money management: 5 fijne budget apps (deel 2)

Elçin Çoraklar
Elçin Çoraklar Leestijd Minuten

In het vorige artikel over money management heeft studentredacteur Elçin tips gegeven over het besparen van geld. Met kleine veranderingen in je dagelijkse leven kun je heel wat veranderen aan je financiën. In dit artikel deelt Elçin de beste apps om te besparen en je financiën verder op orde te krijgen.

Een nieuw studiejaar is weer een nieuwe mogelijkheid om bepaalde thema’s in je leven opnieuw op te pakken. Wanneer het op financiën aankomt kan het soms lastig zijn om het overzicht te houden. In dit artikel lees je over vijf fijne apps waarmee jij je budget beter kunt beheren (en geld kunt besparen op je uitgaves).  

Scoupy: kopen, scannen en cashback 

De Scoupy app is een app die het mogelijk maakt om gratis producten van verschillende A-merken te testen. In drie eenvoudige stappen doe je mee. Je maakt een account aan en vervolgens hoef je alleen maar het product te kopen, de kassabon op de foto te zetten en de bon in te sturen via de app. Na de goedkeuring krijg je het bedrag uitbetaald.  

Reclamefolder: voor de beste acties 

Een andere fijne app is de Reclamefolder app. In deze app zie je alle folders van winkels. Je kunt tevens ook zoeken naar specifieke acties, bijvoorbeeld koffie. Dan kun je alle koffie acties van de week terugvinden. Op deze manier kun je de beste acties scoren en geld besparen op je weekboodschappen! 

Dyme: abonnementen opzeggen 

Deze budget app koppel je met je bankrekening(en) waardoor je een mooi overzicht kunt zien van alle lopende verzekeringen en abonnementen. Op deze manier kun je ontdekken welke verzekeringen en abonnementen niet noodzakelijk zijn en ze gemakkelijk snel opzeggen via de app.   

Grip: meer grip op je financiën 

Met de budgeting app van ABN AMRO kun je op een digitale en innovatieve manier je transacties inlezen en een analyse doen over je uitgaves. Op deze manier zal je meer grip hebben op je financiële situatie en wordt het makkelijker om geld te besparen.  

Air Miles: sparen bij verschillende plekken 

Met de Air Miles app maak je eenvoudig een account aan. Je spaart voor je dagelijkse uitgaves en bij verschillende partners van Air Miles. Zo kun je sparen bij Albert Heijn, Shell, Praxis, Etos, Essent en Mastercard. Je kunt je Airmiles kaart koppelen aan je accounts bij deze partners en eenvoudig meesparen. Wissel je gespaarde Air Miles in voor leuke uitjes en mooie producten!

Je uitgaves bijhouden is een essentiële manier om bewuster te worden van je financiële situatie. Deze apps zullen je helpen om je inkomsten en uitgaven overzichtelijk te krijgen en geld te besparen.

Lees hier nog eens het eerste artikel over 'Bespaartips voor studenten'. Meer tips? In dit artikel uit de Money Management reeks lees je over slim sparen tijdens je studie.

Elçin Çoraklar

Elçin Çoraklar

Elçin studeert Creative Business bij Saxion en werkt bij Saxion als Studentredacteur. Ze is erg ondernemend en heeft daarom ook altijd een volle agenda, maar toch houdt ze ruimte over om te genieten. In haar vrije tijd staat ze vaak in de keuken of droomt ze weg op Pinterest. Ook pakt ze regelmatig haar koffer om nieuwe plekken te ontdekken.

Gerelateerde artikelen

HalloweenSaxion.jpg Studentenleven

Dit zijn de leukste Halloween-events in Apeldoorn, Deventer en Enschede

28 oktober 2022
Money management: slim sparen tijdens je studie doe je zo (deel 3) Studentenleven

Money management: slim sparen tijdens je studie doe je zo (deel 3)

07 oktober 2022
Money management: bespaartips voor studenten (deel 1) Studentenleven

Money management: bespaartips voor studenten (deel 1)