Bedrijfseconomie
Deeltijd

Voor de professional die sturing wil geven aan geldstromen

 • Graad

  Bachelor

 • Studiebelasting

  20 uren

 • Plaats

  Deventer

 • Lesdagen

  Dinsdag 15.45 - 21:15 uur

Ben je actief op financieel-economisch terrein en wil je groeien in je huidige functie? Of wil je een carriëre beginnen in het brede werkveld economie? Bij de deeltijdopleiding Bedrijfseconomie (vanaf september 2018 studierichting binnen de opleiding Finance & Control) leer je een financiële rol binnen een organisatie of bedrijf te vervullen, sturing te geven aan geldstromen én bij te dragen aan de informatievoorziening om juiste beslissingen te nemen.
Deze studie is ook in Voltijd te volgen

Wat kun je straks?

 • Je leert een financiële rol binnen een organisatie of bedrijf te vervullen.
 • Je leert sturing geven aan geldstromen.
 • Je draagt bij aan de informatievoorziening om juiste financiële beslissingen te nemen.

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Schrijf je in voor 15 augustus als je start in september of voor 15 januari als je start in februari!

Direct aanmelden Bezoek de open avond

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je studie

Ben je geïnteresseerd in financieel-economische vraagstukken, zoals het op de markt brengen van nieuwe producten? De deeltijdopleiding Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) stoomt je klaar als financieel-economisch professional die innoverend, efficiënt en resultaatgericht te werk gaat.

Studie-inhoud
Tijdens je studie Bedrijfseconomie

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de deeltijdopleiding Finance & Control , moet je voldoen aan de toelatingseisen. Kijk hier welke vooropleiding, welk profiel en welke vakken je nodig hebt om toegelaten te worden.

Meer over toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion kun je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld voldoen. Hoeveel collegegeld je moet voldoen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2022-2023 voor de deeltijdopleiding Finance & Control bedraagt € 2.209. Eerstejaars betalen € 1.105.

Meer over (eventuele extra) kosten

Nieuws over deeltijdonderwijs


Carrièrekansen

Als financieel-economisch expert heb je een breed werkterrein: je fungeert in grote organisaties als deskundige of vervult meerdere taken bij kleine organisaties. Zo kun je aan de slag bij handels- en productiebedrijven en bij dienstverlenende, winstgerichte of non-profit organisaties. Het is mogelijk om uit te groeien tot leidinggevende maar je kunt naast financiële ook commercieel gerelateerde functies uitoefenen. Denk bijvoorbeeld aan een adviseur bij een accountantskantoor.

Studieadvies op maat
Centrale hal in Deventer
bedrijfseconomie-testimonial.jpg

Als je twijfelt: gewoon doen. Naast het opdoen van theoretische kennis, is het ook heel waardevol om van anderen te leren!

Lees de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen