MUAD-1560x802.jpg
Deeltijd

Ontwikkel de stad en jezelf

• Graad

• Studiebelasting

20 uren

• Plaats

Onbekend

• Lesdagen

Utrecht, vrijdag

De Master of Urban & Area Development (MUAD) is een tweejarige (deeltijd-)masteropleiding, ontwikkeld door Hogeschool Utrecht en Saxion. Ervaren docenten en onderzoekers van deze instellingen verzorgen het onderwijs.  Deelnemers van de masteropleiding MUAD zijn professionals uit het werkveld, werkzaam bij gemeenten, provincies, woningcorporaties, projectontwikkelaars, ontwikkelende bouwers, advies-, ingenieurs- en architectenbureaus, financiële instellingen en zelfstandigen. MUAD benadert het werkveld vanuit al deze verschillende invalshoeken bij complexe transformatieprocessen van bestaand stedelijk gebied.

Wat kun je straks?

• Je maakt kennis met verschillende belangen en vertaalt deze naar waarde, risico’s en rendement voor alle betrokken partijen.
  • Je kunt werken op verschillende schaalniveaus en gebiedstypen (regio, wijk, werklocatie, stadsrand).
  • Je kunt anticiperen op nieuwe vormen van samenwerking bij gebiedsontwikkeling, -beheer en financiering.

Deze master start in september

Schrijf je in vóór 15 augustus!

Direct aanmelden

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je studie

De masteropleiding is opgebouwd uit zes masterclasses met elk een eigen thema waarin je intense en compacte praktijkervaring en -kennis opdoet. Sommige thema’s keren in elke masterclass terug, zoals samenwerken en financiën. Waardecreatie is een rode draad in de hele MUAD-opleiding.

Studie-inhoud
MUAD-1023x681.jpg

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de master dient u een afgeronde hbo- of wo-opleiding te hebben en te beschikken over relevante werkervaring.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Kosten voor deze master zijn afhankelijk van je situatie. Heb je nog geen master-of doctoraaldiploma, dan betaal je € 1.811 per jaar. Heb je al een master- of doctoraaldiploma behaald in Nederland, dan betaal je € 7.305 per jaar. Dit is ex. literatuur, catering, internationale excursie en verblijfskosten tijdens de praktijkprojecten.

Meer over (eventuele extra) kosten

Nieuws over deeltijdonderwijs

Carrièrekansen

Met jouw MSc-diploma kun je als breed opgeleide gebiedsregisseur/senior procesmanager aan de slag bij gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en waterschappen. Maar ook bij financiële instellingen, woningcorporaties, projectontwikkelaars, of bij advies-, ingenieurs- en architectenbureaus.