MUAD-1560x802.jpg
Deeltijd

Ontwikkel de stad en jezelf

• Graad

• Studiebelasting

20 uren

• Plaats

Onbekend

• Lesdagen

Utrecht, vrijdag

De Master of Urban & Area Development (MUAD) is een tweejarige (deeltijd)masteropleiding, ontwikkeld door Hogeschool Utrecht en Saxion. Ervaren docenten en onderzoekers van deze instellingen verzorgen het onderwijs. Samen met een scala aan gastdocenten uit de praktijk en seniors die hun sporen hebben verdiend bij complexe transformatieprocessen van bestaand stedelijk gebied.

Wat kun je straks?

• Je houdt rekening met de belangen van verschillende partijen en vertaalt deze naar waarde, risico's en rendement
  • Je bekijkt ontwikkelopgaves integraal en met een helicopterview
  • Je kunt werken op verschillende schaalniveaus en gebiedstypen (regio, wijk, werklocatie, stadsrand)
  • Je beschikt over intense en compacte praktijkervaring en -kennis

Deze master start in september

Schrijf je in vóór 15 augustus!

Direct aanmelden

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je studie

De masteropleiding is opgebouwd uit zes masterclasses met elk een eigen thema. Sommige thema’s keren in elke masterclass terug, zoals samenwerken en financiën. Waardecreatie is een rode draad in de hele MUAD-opleiding.

Studie-inhoud
MUAD-1023x681.jpg

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de master dient u een afgeronde hbo- of wo-opleiding te hebben en te beschikken over relevante werkervaring.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Kosten voor deze master zijn afhankelijk van je situatie. Heb je nog geen master-of doctoraaldiploma, dan betaal je € 1.811 per jaar. Heb je al een master- of doctoraaldiploma behaald in Nederland, dan betaal je € 7.305 per jaar. Dit is ex. literatuur, catering, internationale excursie en verblijfskosten tijdens de praktijkprojecten.

Meer over (eventuele extra) kosten

Nieuws over deeltijdonderwijs

Carrièrekansen

Na het succesvol afronden van de Master of Urban and Area Development mag je de internationaal erkende titel Master of Science (MSc) gebruiken. Je NVAO-geaccrediteerde masterdiploma wordt hooggewaardeerd door de markt.

Met jouw diploma kun je versneld doorstromen naar seniorniveau en leidinggevende functies. Als kundige, breed opgeleide gebiedsregisseur / senior procesmanager kun je aan de slag bij gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en waterschappen. Maar ook bij financiële instellingen, woningcorporaties, projectontwikkelaars, ontwikkelende bouwers of bij advies-, ingenieurs- en architectenbureaus.