Studenten Ad Information Security in overleg

Ontdek de waarde van informatiebeveiliging met de Ad Information Security!

  • Associate degree (Voltijd)
  • 2 jaar
  • Apeldoorn
  • Start in september

Hoe weet jij of de informatie die je op internet leest, niet fake is? Kwalitatief goede en betrouwbare informatie is goud waard voor bedrijven en organisaties. Het bepaalt hoe een organisatie kan groeien, vernieuwen en zich kan aanpassen aan de steeds veranderende omgeving. Tijdens de hbo-opleiding Ad Information Security leer je alles over informatiebeveiliging.

Opdracht Ad Information Security

Maatschappelijk belang

Actuele, betrouwbare en tijdige informatie is van levensbelang. Overheden en het bedrijfsleven nemen belangrijke beslissingen op basis van de aanwezige informatie. Daarom moet deze informatie goed beveiligd worden.

Projectgroep Ad Information Security

Hbo-diploma in 2 jaar en hoge baankans

De Ad Information Security duurt twee jaar en leidt tot een waardevol hbo-diploma. Organisaties staan te springen om jouw kennis en vaardigheden. De relevantie van informatiebeveiliging neemt toe.  Je kunt daarna versneld een bachelor volgen zoals de bachelor Integrale Veiligheidskunde.

USP3_WebP_SAX00184.jpg

Apeldoorn biedt kansen

Binnen het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering werkt Saxion samen met overheden, bedrijven, de Universiteit Twente en de Politieacademie op het gebied van informatiebeveiliging. Je komt hierdoor in aanraking met interessante praktijkvraagstukken en cybersecurity deskundigen.

Meld je nu aan

Aanmelden doe je via Studielink.nl. De opleiding start in september 2025.

Direct aanmelden

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je studie Ad Information Security

Tijdens de Associate degree Information Security werk je aan je eigen professionele kennis en vaardigheden in vier grote praktijkopdrachten. Hierbij integreer je onderwerpen als risicomanagement, informatiebeveiliging en cybersecurity. Je leert om anders te kijken naar het gedrag binnen organisaties.

Studie-inhoud
College Ad Information Security

Nieuws van de Ad Information Security

Mogelijkheden na je Ad Information Security

Met het diploma van de Ad Information Security op zak kun je aan de slag bij de overheid, politie en het bedrijfsleven. Functies waar je aan kunt denken zijn: Information Security Officer of Adviseur Informatie Beveiliging, hierbij ondersteun je vaak in de Chief Information Security Officer, Cyber Security Officer of Securitymanager.

Jouw toekomst
Les Ad Information Security

Gerelateerde opleidingen