Meet & Greet: mis het niet! 

Voordat je start met de opleiding Civiele Techniek maken we graag kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet. Een gezellige dag waar je alvast een kijkje neemt bij jouw toekomstige studie!

Jouw opleiding Civiele Techniek 

Tijdens Meet & Greet maak je aan de hand van een aantal verschillende masterclasses kennis met onderwijsprojecten, studieactiviteiten én studenten van de opleiding.  We laten je zien hoe de een ingenieur in de Civiele Techniek als een spin in het web en grote rol speelt in het ontwerpproces. In de opleiding leer je alle benodigde technische- en gebruikers aspecten te integreren in ontwerpen in de openbare ruimten. Met adequate ontwerp-, samenwerking- en onderzoekvaardigheden heeft de Civiele ingenieur een wezenlijke bijdrage in het ontwerpproces. 

Wat is Meet & Greet? 

Na je aanmelding bij Saxion wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Met wie ga je bijvoorbeeld studeren en wie zijn de docenten? En hoe zien de eerste weken bij Saxion er eigenlijk uit? Dat ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Dit is hét moment voor de zomervakantie om te checken of je straks op de juiste plek zit!

Uitnodiging Meet & Greet  

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Houd je mailbox dus goed in de gaten!   

Individueel gesprek  

Wil je na de Meet & Greet toch nog advies over jouw studiekeuze, vraag dan een individueel gesprek (Studiekeuzecheck) aan.