Testimonials

Alle ervaringen

Corinna Berger

Voor iedereen die creatief is en de mediawereld wil leren kennen!

Het eerste jaar is nog breed en in het tweede jaar kies je een specialisatie. Ik kwam er zo achter, dat ik marketing en communicatie veel interessanter vind dan journalistiek. Deze kennis kon ik in het derde jaar meteen toepassen tijdens mijn stage in Spanje. Ik raad Creative Business aan iedereen aan die creatief is en de mediawereld wil leren kennen.

Valerie Kruidenier

Een student vertelt

Mijn studie bij Saxion is behoorlijk breed, maar dat vind ik juist leuk. Zo ben ik er achter dat marketing niet mijn ding is, maar dat vormgeving en journalistiek me juist wel heel erg aanspreken. Daarom heb ik in het tweede jaar voor de specialisatie Journalistiek & Voorlichting gekozen. Hierbinnen hebben we onder andere samengewerkt met studenten van de opleiding Integrale Veiligheidskunde.

Maud Bosch.JPG

Een student vertelt

Mijn opleiding was een mix van theorie en praktijk, maar toch vooral heel veel leren door te doen. Ik heb voor twee richtingen gekozen: Nieuws & Informatie en Mediaformats & Regie. Door die combinatie ben ik beland waar ik nu werk: op het Mediapark in Hilversum. Als Digital Coördinator bij NPO Zapp houd ik me vooral bezig met het operationeel houden van de site en de apps. Ik zorg ervoor dat de online uitingen werken en passen bij de doelgroep. Heel leuk om te doen.