Meet & Greet: mis het niet! 

Voordat je start met de opleiding Fashion and Textile Technologies maken we graag kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet. Een gezellige dag waar je alvast een kijkje neemt bij jouw toekomstige studie!

Voel je welkom bij Fashion and Textile Technologies 

Waar komt je jeans vandaan en hoe is hij gemaakt? Tijdens de opleiding kom je alles te weten over textiel! Van de materialen ontdek je de eigenschappen, je vraagt naar de wensen van klanten en werkt aan het ontwikkelen van duurzame collecties. Hoe we dat doen kun je ontdekken tijdens de Meet & Greet. Ook kun je studenten vragen stellen over bijvoorbeeld je rooster, de boekenlijst, huisvesting, de stad Enschede en het uitgaansleven. De Meet & Greet wordt afgesloten met een fashion show waar tweedejaars studenten de resultaten van het project ‘’collectie II’’ presenteren. 

Wat is Meet & Greet? 

Na je aanmelding bij Saxion wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Met wie ga je bijvoorbeeld studeren en wie zijn de docenten? En hoe zien de eerste weken bij Saxion er eigenlijk uit? Dat ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Dit is hét moment voor de zomervakantie om te checken of je straks op de juiste plek zit!

Uitnodiging Meet & Greet  

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Houd je mailbox dus goed in de gaten!   

Individueel gesprek  

Wil je na de Meet & Greet toch nog advies over jouw studiekeuze, vraag dan een individueel gesprek (Studiekeuzecheck) aan.