Proefstuderen

Is HBO-ICT iets voor jou? Kom dan eens langs op een van onze open dagen en maak kennis met studenten en docenten die je nóg meer kunnen vertellen over deze opleiding.

Proefstuderen

Heb je al een open dag bezocht, maar ben je benieuwd hoe het is om bij Saxion te studeren? Of wil je je nog iets verder verdiepen in deze opleiding? Kom dan proefstuderen. Voor HBO-ICT kan dat op twee manieren: door een proeflessendag of een meeloopdag. Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden tijdens een meeloopdag is het belangrijk dat je eerst een proeflessendag volgt. 

De naam zegt het al: met online proefstuderen kun je even proeven aan de opleiding. Tijdens het proefstuderen volg je namelijk speciale online lessen, die jou een indruk geven van wat je nou kunt verwachten. Je ontmoet studenten, je kunt al je vragen stellen en toch alvast een beetje sfeer proeven. Je maakt ook kennis met de manier waarop docenten lesgeven. Vraag jij je dus af wat je moet weten voordat je aan de opleiding begint? Daar kom je achter tijdens een proefstudeerdag!

Data en aanmelden
Staan er nog geen nieuwe data hieronder? Binnenkort komen er weer nieuwe proefstudeerdagen. Houd deze pagina dus goed in de gaten en meld je aan!