Ik wil graag alle kanten op kunnen met mijn opleiding

Mijn opleiding

Ik heb Hotel Management gekozen,omdat ik graag een opleiding wilde volgen waarmee ik in het werkveld alle kanten op kan. Ook de mogelijkheden om buitenlandervaring op te doen en een vreemde taal te leren, spraken mij erg aan. Ik kan het niveau van de studie goed aan en heb zelfs tijd over om me te verbreden binnen de opleiding. Ook kun je verschillende uitdagende projecten doen, waar je veel van leert

Mijn studentenleven

Apeldoorn is een kleine studentenstad. Je kunt het al snel gezellig met elkaar maken, maar dat moet je echt samen doen. Ik ben nu vierdejaars en woonde al in Apeldoorn. Maar ik ben direct in mijn eerste jaar op kamers gegaan. Een bewuste keuze, want ik wilde gewoon alles uit het studentenleven halen. Ik doe nu een bestuursjaar bij Promaitre, de studentenvereniging. Daardoor heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en het nodige geleerd over samenwerken en presentatievaardigheden. 

We gaan nu in de Oranjebar een maandelijkse borrel organiseren. Lekker makkelijk voor iedereen, dicht bij Saxion en het station. Andere kroegen in Apeldoorn leer je snel kennen tijdens de HOI-introductieweek. Echte Hotello’s, zo noemen we de studenten Hotel Management, kunnen helemaal los gaan bij Brasserie Martins, die meer wijnen op de kaart heeft staan dan je op kunt. Het Stadscafé is ook echt een aanrader!  Er zijn aardig wat foodfestivals in de stad, zoals Lepeltje Lepeltje en het Keuken Karavaan Festival. Ook de Koningsnacht is in Apeldoorn altijd supergezellig.