student geeft presentatie

Word expert op het gebied van ‘homes away from home’

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Apeldoorn
  • Start in september

Je geeft mensen graag een welkom gevoel en het lijkt je geweldig om een hotel te managen waar jij dat gevoel over kunt brengen. Wanneer je kiest voor de hbo-opleiding Hotel Management word jij straks de expert in gastvrijheid én weet jij hoe je een 'home away from home' moet creëren.

Hotelliers Summit

Volop in contact met bedrijven

Vanaf de eerste dag tijdens je opleiding ben je in contact met mensen uit de praktijk. Je oriënteert je op de branche en neemt een kijkje bij diverse hotels en organisaties. Je voert opdrachten uit voor echte opdrachtgevers.

Drie studenten  kijken uit over de stad

Reis over grenzen heen!

De opleiding heeft een sterk internationaal karakter. Tijdens je studie ga je minimaal een half jaar naar het buitenland voor stage, ga je op buitenlandse excursies en kun je meedoen aan internationale evenementen.

Studenten in overleg

Fijne kneepjes van ondernemerschap

Tijdens de opleiding wordt veel aandacht besteed aan ondernemerschap. Je krijgt een sterke bedrijfskundige basis mee, zodat je leert om concrete, nieuwe ideeën in de markt te zetten of bestaande ondernemingen te verbeteren.

Meld je nu aan

Meld je vóór 15 augustus aan via Studielink

Direct aanmelden

Proefstuderen

Onze meeloopdagen starten weer in oktober.

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

4 Sterren

Tijdens je studie

Je maakt kennis met de hotelwereld, zowel qua inhoud van het vak als op managementgebied. Daarnaast ontwikkel je je tijdens de opleiding tot een professional met oog voor gastvrijheid. Je vertaalt de wensen van gasten in een aansprekend en gastgericht product. Ook vind je de juiste balans tussen ‘hoe run ik mijn bedrijf’ en ‘hoe verwen ik mijn gasten’.

Studie-inhoud
studenten zitten gezellig damen

Nieuws van deze opleiding

Na je studie

Als hotelier kom je in de meest uiteenlopende functies terecht. Met jouw zakelijke en bedrijfskundige inzicht ga je bij organisaties aan het werk waar gastvrijheid centraal staat of waar dit ingevoerd moet
worden. Natuurlijk zijn dit hotels, maar het kunnen ook restaurants, party- en congrescentra, cruiseschepen en zelfs banken of zorginstellingen zijn.

Jouw toekomst
Stduent aan het werk
Fruit in een schaal

Ik wil graag alle kanten op kunnen met mijn opleiding

Lees de ervaring

Gerelateerde opleidingen