hotel management

Word expert op het gebied van ‘homes away from home’

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Apeldoorn
  • Start in september

Je geeft mensen graag een welkom gevoel en het lijkt je geweldig om een hotel te managen waar jij dat gevoel over kunt brengen. Wanneer je kiest voor de hbo-opleiding Hotel Management word jij straks de expert in gastvrijheid én weet jij hoe je een 'home away from home' moet creëren.

Deze studie is ook in Deeltijd te volgen
Hotelliers Summit

Vaardigheden aanleren in de praktijk

Vanaf de eerste dag tijdens je opleiding ben je in contact met mensen uit de praktijk. Je oriënteert je op de branche en neemt een kijkje bij diverse hotels en organisaties. Je voert opdrachten uit voor echte opdrachtgevers.

Innovatief internationaal en ondernemend

Innovatief, internationaal en ondernemend

Tijdens de opleiding wordt veel aandacht besteed aan ondernemerschap binnen de internationale gastvrijheidsbranche. Je krijgt een sterke bedrijfskundige basis mee, zodat je leert om concrete, nieuwe ideeën in de markt te zetten of bestaande ondernemingen te verbeteren.

Studenten in overleg

Persoonlijke sfeer

Tijdens de gehele studie sta jij centraal! Door onze persoonlijke begeleiding en betrokkenheid in een kleinschalige omgeving creëren we een sfeer waarin je je optimaal kunt ontwikkelen.

Meld je nu aan

Aanmelden doe je voor 15 augustus 2022 via Studielink.nl

Direct aanmelden

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Tijdens je studie

Je leert alle ins en outs van de hotel- en hospitality-wereld kennen en  ontwikkelt je tot hospitality professional. Je vertaalt de wensen van gasten in een aansprekend en gastgericht product. Ook vind je de juiste balans tussen ‘Hoe run ik mijn bedrijf?’ en ‘Hoe verwen ik mijn gasten?’.

Studie-inhoud
studenten zitten gezellig damen

Nieuws van deze opleiding

Na je studie

Door de unieke combinatie van jouw bedrijfskundige, onderzoekende en communicatieve vaardigheden ben je als professional gewild bij een breed scala aan organisaties binnen en buiten de hospitality-industrie. Natuurlijk zijn dit hotels, maar het kunnen ook restaurants, congrescentra, cruiseschepen, wellness-resorts, vakantieparken en zelfs banken of zorginstellingen zijn.

Jouw toekomst
Stduent aan het werk
Fruit in een schaal

Ik wil graag alle kanten op kunnen met mijn opleiding

Lees de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen