hotel management

Toon lef als expert in gastvrijheid met de opleiding Hotel Management

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Apeldoorn
  • Start in september

Gastvrij, ondernemend en een internationale mindset? Op zoek naar nieuwe uitdagingen en ervaringen? Het programma van de hoge hotelschool bereidt jou voor op een succesvolle carrière in de dynamische wereld van gastvrijheid en zorgt ervoor dat je een doortastende gastvrijheidsexpert wordt, met een positieve impact op de maatschappij. Deze Hotel Management opleiding leert je hoe je succesvolle duurzame concepten en bedrijven in de hospitality-branche kunt starten, leiden en innoveren door vernieuwende oplossingen toe te passen.

Deze studie is in het Nederlands en het Engels te volgen
Deze studie is ook in Deeltijd te volgen
Young Hoteliers Summit - Hotel Management opleiding

Leren in de échte praktijk

Dankzij ons uitgebreide netwerk maak je kennis met hotels en hospitality-organisaties. Je voert opdrachten en evenementen uit voor echte opdrachtgevers. Samen met medestudenten en professionals van de Hotel Management opleiding leer je door ervaring op te doen in praktijksituaties.

Studenten Hotel Management opleiding in overleg

Persoonlijke sfeer

Tijdens de gehele studie aan de hoge hotelschool sta jíj centraal! Door onze persoonlijke begeleiding en betrokkenheid in een kleinschalige omgeving creëren we een sfeer waarin je je optimaal kunt ontwikkelen tot ‘bold leader’.

Student hoge hotelschool in het buitenland - Hotelmanagement hbo

Innovatief, internationaal en ondernemend

Ons programma heeft een sterke bedrijfskundige en internationale focus, zodat je leert om concrete, nieuwe ideeën in de markt te zetten of bestaande ondernemingen te verbeteren. Je verblijft minimaal zes maanden in het buitenland. Meer mag!

Logo THE-ICE - Hotelschool hbo Hotel Management

THE-ICE

Deze opleiding Hotel Management is geaccrediteerd door: International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education (THE-ICE). THE-ICE is een internationaal accreditatiebureau en wereldwijd netwerk van toonaangevende kwaliteitsinstellingen op het gebied van toerisme, gastvrijheid, evenementen en culinaire kunsten.

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Tijdens je studie Hotel Management

Tijdens de vier jaar van je Hotel Management opleiding leer je hoe je een bedrijf in de hospitality-branche succesvol kunt leiden, als ondernemer, adviseur of manager. Je leert een balans te vinden tussen het runnen van een duurzaam bedrijf en het bieden van uitstekende service aan je gasten. Je beoordeelt de impact van huidige en toekomstige trends en gebruikt de inzichten voor het ontwikkelen van gastgerichte concepten.

Studie-inhoud
Studenten aan een tafel - Hotel Management hbo | Hoge hotelschool

Bekijk de video over deze opleidingde studie Hotel Management IN EEN NOTENDOP

Nieuws van de opleiding Hotel Management

Na je studie Hotel Management

Onze afgestudeerden van de hoge hotelschool zijn over de hele wereld te vinden. Zij werken voor bedrijven waarvoor gastvrijheid essentieel is, zoals hotels, restaurants, feest- en congreslocaties en cruiseschepen, maar ook ziekenhuizen, banken en adviesbureaus.

Jouw toekomst
Student aan het werk - Hotelschool hbo | Hotel Management opleiding
Fruit in een schaal

Ik wil graag alle kanten op kunnen met mijn opleiding

Lees de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen