hotel management

Word een 'bold leader' in de wereld van hospitality management

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Apeldoorn
  • Start in september

Gastvrij, ondernemend en een internationale mindset? Op zoek naar nieuwe uitdagingen en ervaringen? Ons programma bereidt jou voor op een succesvolle carrière in de dynamische wereld van gastvrijheid en zorgt ervoor dat je een doortastende gastvrijheidsexpert wordt, met een positieve impact op de maatschappij. Je leert hoe je succesvolle duurzame concepten en bedrijven in de hospitality-branche kunt starten, leiden en innoveren door vernieuwende oplossingen toe te passen.

Deze studie is ook in Deeltijd en in het Engels te volgen: https://www.saxion.nl/opleidingen/en/fulltime/bachelor/hotel-management
Deze studie is ook in Deeltijd te volgen
Hotelliers Summit

Leren in de échte praktijk

Dankzij ons uitgebreide netwerk maak je kennis met hotels en hospitality-organisaties. Je voert opdrachten en evenementen uit voor echte opdrachtgevers. Samen met medestudenten en professionals leer je door ervaring op te doen in praktijksituaties.

Studenten in overleg

Persoonlijke sfeer

Tijdens de gehele studie sta jíj centraal! Door onze persoonlijke begeleiding en betrokkenheid in een kleinschalige omgeving creëren we een sfeer waarin je je optimaal kunt ontwikkelen tot ‘bold leader’.

Innovatief internationaal en ondernemend

Innovatief, internationaal en ondernemend

Ons programma heeft een sterke bedrijfskundige en internationale focus, zodat je leert om concrete, nieuwe ideeën in de markt te zetten of bestaande ondernemingen te verbeteren. Je verblijft minimaal zes maanden in het buitenland. Meer mag!

Meld je nu aan

Aanmelden doe je via Studielink.nl

Direct aanmelden

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Tijdens je studie

Tijdens de vier jaar van je studie leer je hoe je een bedrijf in de hospitality-branche succesvol kunt leiden, als ondernemer, adviseur of manager. Je leert een balans te vinden tussen het runnen van een duurzaam bedrijf en het bieden van uitstekende service aan je gasten. Je beoordeelt de impact van huidige en toekomstige trends en gebruikt de inzichten voor het ontwikkelen van gastgerichte concepten.

Studie-inhoud
studenten zitten gezellig damen

Bekijk de video over deze opleidingDE STUDIE IN EEN NOTENDOP

Nieuws van deze opleiding

Na je studie

Onze afgestudeerden zijn over de hele wereld te vinden. Zij werken voor bedrijven waarvoor gastvrijheid essentieel is, zoals hotels, restaurants, feest- en congreslocaties en cruiseschepen, maar ook ziekenhuizen, banken en adviesbureaus.

Jouw toekomst
Stduent aan het werk
Fruit in een schaal

Ik wil graag alle kanten op kunnen met mijn opleiding

Lees de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen