Ervaringen

Ervaringen van studenten en oud-studenten van de opleiding Integrale Veiligheidskunde.

Alle ervaringen

Nine Strijbosch

Nine Strijbosch

"Op verjaardagen krijg ik vaak de vraag wat doe je voor opleiding? Dan vertel ik vol enthousiasme: 'Ik studeer Integrale veiligheidskunde'. Dan komen er vraagtekens?? O ja, wat houdt dat in? En wat kun je ermee? Waarom heb je daarvoor gekozen? "

Marc Smellink student Integrale Veiligheidskunde

Marc Smellink

"Waarom kunnen we die terugkerende Jihadgangers niet gewoon direct oppakken? En waarom moet ik als aannemer aan zoveel veiligheidsregeltjes voldoen? Iedereen heeft vast wel zo’n oom op de verjaardag die dit vol irritatie vertelt. Ik knikte altijd instemmend, niet wetende waarom en door wie dit is geregeld.

​Carly Spekschoor

"Mijn naam is Carly Spekschoor, ik ben 17 jaar en zit momenteel in mijn eerste jaar van de opleiding Integrale Veiligheidskunde.

Arnaud Loman

Bij de opleiding IVK leer je hoe jij kan bijdragen aan een veilige en leefbare samenleving.

Vincent Kamp

Een student vertelt

De veelzijdigheid van mijn studie bij Saxion was heel interessant. Je kunt veiligheidsproblemen op zoveel verschillende manieren benaderen. Ook als je heel beperkte middelen hebt, want het belangrijkste is dat je de wortels van een probleem vindt. Pas dan kan je het echt oplossen. Studeren is niet per definitie een hobby van veel mensen, maar als de onderwerpen je aanstaan dan is het echt leuk.