Meet & Greet en Studiekeuzecheck

Bij Saxion begin je goed voorbereid aan je opleiding. Voordat je start maken we graag alvast kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet.

Start je in september 2020 met een studie bij Saxion? Dan word je vanaf 1 maart uitgenodigd voor een Meet & Greet met jouw opleiding. Tijdens deze dag maak je kennis met toekomstige medestudenten, het onderwijsprogramma, huidige studenten en docenten. Het perfecte moment om vragen te stellen en erachter te komen of er een match is tussen jou en de opleiding!

Twijfel je na Meet & Greet nog over jouw studiekeuze, vraag dan een individueel gesprek (Studiekeuzecheck) aan. Vanaf 1 januari 2020 vind je op deze pagina aanvullende informatie over de Meet & Greet van deze opleiding.

Het maken van het assessment duurt ongeveer een uur. Zorg ervoor dat je in een rustige ruimte zit en genoeg tijd hebt. Zet tijdens het maken je telefoon uit.

Het assessment is niet bedoeld om te beoordelen of jij goed genoeg bent, maar om jouw sterke en zwakke punten in kaart te brengen. Het is belangrijk dat jij met het juiste beeld aan de opleiding begint en dat wij weten welke eventuele begeleiding je nodig hebt om succesvol te kunnen studeren.

Heb je vragen over de vorm van het gesprek of de voorbereiding daarop, neem dan contact op met de academie Life Science, Engineering & Design. Stel je vraag via intake.led@saxion.nl.