Meet & Greet: mis het niet!

Voordat je start met Ruimtelijke Ordening en Planologie maken we graag kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet. Een gezellige dag waar je alvast een kijkje neemt bij jouw toekomstige studie!

De bachelor Ruimtelijke Ordening en Planologie is een studieroute binnen de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling.

Ruimtelijke Ordening en Planologie

De opleidingen Bestuurskunde, Ruimtelijke Ontwikkeling en Stedebouwkundig Ontwerpen werken in het eerste jaar samen. Tijdens de Meet en Greet hoor je hier meer over en ontmoet je ouderejaars studenten. Neem een krantenartikel over het werkveld en de feedback op de door jou ingevulde vragenlijst mee, zodat je die met medestudenten en je studieloopbaanbegeleider kunt bespreken. We kijken uit naar je komst! 

Wat is Meet & Greet? 

Na je aanmelding bij Saxion wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Met wie ga je bijvoorbeeld studeren en wie zijn de docenten? En hoe zien de eerste weken bij Saxion er eigenlijk uit? Dat ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Dit is hét moment voor de zomervakantie om te checken of je straks op de juiste plek zit!

Uitnodiging Meet & Greet  

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Houd je mailbox dus goed in de gaten!   

Individueel gesprek  

Wil je na de Meet & Greet toch nog advies over jouw studiekeuze, vraag dan een individueel gesprek (Studiekeuzecheck) aan.