Meet & Greet: mis het niet!

Voordat je start met de opleiding Tourism Management maken we graag kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet. Een gezellige dag waar je alvast een kijkje neemt bij jouw toekomstige studie!

Voel je welkom bij Tourism Management!

Ervaar tijdens deze Meet & Greet hoe het is om Tourism Management te studeren en maak kennis met Saxion. Misschien nemen we je in gedachten wel mee naar Málaga en gaan we samen aan de slag om een achterstandswijk toeristisch te ontwikkelen. En weet je wat zo leuk is? Je wordt gastvrij onthaald en kunt ook nog eens genieten van lekkere bites & drinks tijdens de workshops. Na afloop van de Meet & Greet ben jij overtuigd van jouw keuze voor Tourism Management bij Saxion.

Wat is Meet & Greet? 

Na je aanmelding bij Saxion wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Met wie ga je bijvoorbeeld studeren en wie zijn de docenten? En hoe zien de eerste weken bij Saxion er eigenlijk uit? Dat ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Dit is hét moment voor de zomervakantie om te checken of je straks op de juiste plek zit!

Uitnodiging Meet & Greet  

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Houd je mailbox dus goed in de gaten!   

Individueel gesprek  

Wil je na de Meet & Greet toch nog advies over jouw studiekeuze, vraag dan een individueel gesprek (Studiekeuzecheck) aan.