Tourism Management

Toerisme: de wereld ligt aan je voeten

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Deventer
  • Start in september

Vind je het leuk om te organiseren en om mensen het naar hun zin te maken? Leer dan alles over inspelen op wensen en behoeften van de gast en hoe je commerciële producten creëert waarmee je toeristen verrast. En dat met een verantwoorde blik richting mens, natuur en economie. Maak jij de wereld een stukje gastvrijer?

Deze studie is ook in Deeltijd te volgen
Excursie

Toerisme én recreatie

Jij leert de branche in de volle breedte kennen, zodat je straks alle kanten op kan. Dit doe je met vraagstukken en projecten, maar ook door stage te lopen bij bijvoorbeeld hotels, reisorganisaties, marketing- en eventbureaus.

Actuele vraagstukken

Studiereizen, excursies en projecten

Je maakt direct kennis met het werkveld, want we organiseren onvergetelijke buitenlandse studiereizen, inspirerende gastcolleges en excursies én je gaat aan de slag voor echte opdrachtgevers uit de branche.

Studenten met tablet

Ontdek de wereld van smart-tech

Virtual reality gebruiken als preview van een vakantie of een app die toeristen helpt? Speel in op hun wensen en creëer een onvergetelijke beleving met slimme tools. Jij bedenkt het plan en eindproduct; anderen maken het.

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Meld je nu aan

Aanmelden doe je voor 1 mei 2021 via Studielink.nl

Direct aanmelden

Proefstuderen

Door de maatregelen rondom het coronavirus zijn alle proeflesdagen en meeloopdagen afgelast.

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Tijdens je studie

Tourism Management is een opleiding die jou voorbereidt op een spannende branche die continue in beweging is! Je leert met een commerciële bril naar concurrenten en consumenten te kijken, zodat je kansen ziet én pakt. Daarbij houd je rekening met mens én natuur. Jij leert waar mensen behoefte aan hebben, hoe je ultieme beleving creëert en gastvrije service verleent.

Studie-inhoud
wanderlust

Nieuws van deze opleiding

Mogelijkheden na je studie

Met jouw nieuwsgierigheid, ondernemende houding en gevoel voor gastvrijheid ontwikkel jij toeristische producten en diensten voor verschillende soorten reizigers. Jij weet als geen ander waar de markt op zit te wachten; of dit nu voor een land, regio, stad of toeristisch bedrijf is. Jij speelt hier op een innovatieve manier op in. De wereld ligt letterlijk aan je voeten.

Jouw toekomst
Selfie meisje

Gerelateerde opleidingen