Tourism Management

Toerisme: de wereld ligt aan je voeten

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Deventer
  • Start in september

Wil jij van betekenis zijn voor mensen tijdens hun vrijetijdsbesteding? In Nederland of elders? Ben je nieuwsgierig, gastvrij en ondernemend? Kies dan voor de studie Tourism Management! Je wordt een doortastende expert in de dynamische wereld van toerisme en recreatie, met een positieve impact op de maatschappij. Je leert succesvolle duurzame concepten en bedrijven te starten, leiden en innoveren door vernieuwende oplossingen toe te passen.

Deze studie is ook in Deeltijd te volgen
Excursie

Toerisme én recreatie

Je leert de branche in de volle breedte kennen om alle mogelijkheden daarbinnen te kunnen benutten. Dit gebeurt met vraagstukken en projecten, maar ook met stage bij reisorganisaties, marketing- en eventbureaus, campings, bungalowparken, hotels etc.

Actuele vraagstukken

Studiereizen, excursies en projecten

Je maakt direct kennis met het werkveld. We organiseren (buitenlandse) studiereizen, inspirerende gastcolleges en excursies én je gaat aan de slag voor echte opdrachtgevers uit de branche.

Studenten met tablet

Ontdek de wereld van Smart-Tech

Virtual reality gebruiken als preview van een vakantie of een app die toeristen helpt? Speel in op hun wensen en creëer een onvergetelijke beleving met slimme tools. Jij bedenkt het plan en eindproduct; anderen maken het.

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Meld je nu aan

Aanmelden doe je via Studielink.nl

Direct aanmelden

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Tijdens je studie

Tourism Management is een opleiding die jou voorbereidt op een spannende branche die continu in beweging is! Je leert met een commerciële bril naar concurrenten en consumenten te kijken, zodat je kansen ziet én pakt. Daarbij houd je rekening met mens én natuur. Jij leert waar mensen behoefte aan hebben, hoe je een ultieme beleving creëert en gastvrije service verleent.

Studie-inhoud
wanderlust

Bekijk de video over deze opleidingDE STUDIE IN EEN NOTENDOP

Nieuws van deze opleiding

Mogelijkheden na je studie

Met jouw nieuwsgierigheid, ondernemende houding en gevoel voor gastvrijheid ontwikkel jij toeristische producten en diensten voor verschillende soorten reizigers. Jij weet als geen ander waar de markt op zit te wachten; of dit nu voor een land, regio, stad of toeristisch bedrijf is. Jij speelt hier op een innovatieve manier op in. De wereld ligt letterlijk aan je voeten.

Jouw toekomst
Selfie meisje

Gerelateerde opleidingen