Meet & Greet: mis het niet!

Voordat je start met de opleiding Werktuigbouwkunde maken we graag kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet. Een gezellige dag waar je alvast een kijkje neemt bij jouw toekomstige studie!

Jouw opleiding Werktuigbouwkunde
Bij Werktuigbouwkunde leer je alles over het ontwerpen, doorrekenen, produceren en technisch verbeteren van producten, machines en constructies. Je leert een vraag of probleem van een klant te vertalen naar een technische oplossing.

De opleiding heeft drie pijlers:

  1. Constructie, productie en materialen
  2. Automatisering
  3. Duurzame energie.

Van deze drie onderwerpen krijg je vakken en kom je tijdens theorie- en praktijkopdrachten erachter wélk van deze pijlers jou het meeste aanspreekt. De kans op een baan is uitstekend: bedrijven zitten te springen om innovatieve oplossingen voor hun vraagstukken. Tijdens Meet & Greet krijg je alvast een doorkijk naar het eerste jaar van Werktuigbouwkunde bij Saxion.

Wat is Meet & Greet? 

Na je aanmelding bij Saxion wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Met wie ga je bijvoorbeeld studeren en wie zijn de docenten? En hoe zien de eerste weken bij Saxion er eigenlijk uit? Dat ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Dit is hét moment voor de zomervakantie om te checken of je straks op de juiste plek zit!

Uitnodiging Meet & Greet  

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Houd je mailbox dus goed in de gaten! Check ook de ongewenste mailboxmap of spambox van je mailbrowser.