Dunbells

Korting op sport & cultuur

Korting op sport, eten en cultuur: dit is het aanbod van 2021-2022! Check jouw opties:

Ook in 2021/2022 ISIC gratis voor alle Saxion-studenten 

Ook dit studiejaar kan jij als Saxion-student gratis gebruik maken van de ISIC kaart, de International Student Identity Card. Daarmee krijg je op cultuur-en sportgebied kortingen tussen 40 en 60%. De kaart is internationaal te gebruiken. Saxion betaalt de kaart voor jou, daarom kun jij dit jaar de kaart kosteloos aanschaffen. Vraag je kaart hier aan.

 

F.R.I.S.

Trainingsstudio F.R.I.S. staat voor funtioneel, resultaatgericht, interactief en sociaal en heeft een frisse kijk op trainen en gezond leven! F.R.I.S. biedt een leuke korting voor studenten. De kleinschalige trainingsstudio in Deventer heeft aanbod op het gebied van Xcore, Crosschallenge & Bootcamp, Krachttraining en evenementen. Je krijgt als student van Saxion op vertoon van je studentenpas €5 korting op het onbeperkt abonnement bij F.R.I.S.

Sportclinics bij DEV&TER JONG

Kom je kamer uit en kom in contact! DEV&TER JONG biedt jou vanaf september de kans om nieuwe sporten, nieuwe verenigingen en nieuwe mensen te leren kennen. Samen met de Deventerse studentenverenigingen Pro Deo en Nescio laten we je door middel van clinics in contact komen met bekende en minder bekende sporten. Meer weten over DEV&TER JONG of de sportclinics? 
 

Study in Enschede kortingskaart

De Study in Enschede kortingskaart geeft jou de beste deals in Enschede. En het allerbeste is: hij is helemaal gratis! De kaart is beschikbaar voor alle studenten in Enschede die studeren aan het ROC van Twente, Saxion, ArtEZ of de Universiteit Twente. Download de kaart online in jouw digitale portemonnee, laat hem zien bij de kassa en krijg direct korting.
Vraag jouw kaart hier aan.

Bekijk alle kortingen

Funzone Enschede / Avontura Twentehallen

Wil jij samen met een vriend(in) lekker een potje squashen of poolen? Of wil je de stress van je af springen op een trampoline? Saxion heeft een interessante samenwerking met Funzone Enschede. Op vertoon van jouw Saxion studentenpas kun je van het volgende aanbod gebruik maken bij Funzone Enschede / Avontura Twentehallen. 

  • Je kunt onbeperkt en gratis gebruik maken van de pool- en squash-faciliteiten (vooraf telefonisch reserveren via 053-477 6550, reserveren niet mogelijk tijdens piekuren van 18.00 – 22.00)
  • Gratis sauna- en stoombadgebruik – na sportbezoek.
  • Twee uur trampolinespringen voor € 10,-bij Crazy Kangaroo.
  • Je krijgt €5,00 euro korting op een fitnessabonnement (‘altijd welkom 12 maanden’) per maand.
  • Je krijgt 20% korting bij de horeca in de Twentehallen.
     

Trifora Sports & Health Club

Trifora Sports & Healtch Club is meer dan een sportschool. Ze bieden in Enschede en omstreken een unieke mix van sportfaciliteiten voor jong en oud. In studiejaar 2021-2022 kan jij als Saxion student in Enschede op vertoon van je studentenpas met korting sporten bij Trifora! 

  • Voor €31,50 per 4 weken sporten.
  • Onbeperkt gebruik maken van de fitness en groepslessen.

Wil je gebruik maken van de wellness dan is dit mogelijk tegen een tarief van € 4,- per vier weken extra. Het lidmaatschap is voor de duur van minimaal drie maanden en is daarna per periode van vier weken opzegbaar. Iedereen die gebruik maakt van dit lidmaatschap krijgt ook korting op de administratiekosten. Normaliter zijn de kosten hiervoor €39,95 maar voor Saxion studenten is dit €17,50.

Campus Card bij de Student Union (UT)

Je kunt op vertoon van je Saxion studentenpas een CampusCard voor €100,- aanschaffen en verenigingsheffing voor €60,- kopen bij de balie van het Sportcentrum. Hiermee kun je lid worden bij de sport- en cultuurverenigingen op de UT. Meer informatie.