Dunbells

Korting op sport & cultuur

Korting op sport, eten en cultuur: dit is het aanbod van 2022-2023! Check jouw opties:

Ook in 2022/2023 ISIC voor alle Saxion-studenten 

Ook dit studiejaar kan jij als Saxion-student gebruik maken van de ISIC kaart, de International Student Identity Card. Daarmee krijg je op cultuur-en sportgebied kortingen van 40-60%. De kaart is internationaal te gebruiken. Vraag je kaart hier aan.

Study in Enschede kortingskaart

De Study in Enschede kortingskaart geeft jou de beste deals in Enschede. En het allerbeste is: hij is helemaal gratis! De kaart is beschikbaar voor alle studenten in Enschede die studeren aan het ROC van Twente, Saxion, ArtEZ of de Universiteit Twente. Download de kaart online in jouw digitale portemonnee, laat hem zien bij de kassa en krijg direct korting. Vraag jouw kaart hier aan en bekijk alle kortingen.

Funzone Enschede / Avontura Twentehallen

Wil jij samen met een vriend(in) lekker een potje squashen of poolen? Of wil je de stress van je af springen op een trampoline? Saxion heeft een interessante samenwerking met Funzone Enschede. Op vertoon van jouw Saxion studentenpas kun je van het volgende aanbod gebruik maken bij Funzone Enschede / Avontura Twentehallen. 

  • Je kunt onbeperkt en gratis gebruik maken van de pool- en squash-faciliteiten (vooraf telefonisch reserveren via 053-477 6550, reserveren niet mogelijk tijdens piekuren van 18.00 – 22.00 uur)
  • Gratis sauna- en stoombadgebruik – na sportbezoek.
  • Twee uur trampolinespringen voor 10 euro bij Crazy Kangaroo.
  • Je krijgt 5 euro korting per maand op een fitnessabonnement (‘altijd welkom 12 maanden’).
  • Je krijgt 20% korting bij de horeca in de Twentehallen.

Trifora Sports & Health Club

Trifora Sports & Healtch Club is meer dan een sportschool. Ze bieden in Enschede en omstreken een unieke mix van sportfaciliteiten voor jong en oud. In studiejaar 2021-2022 kan jij als Saxion-student met korting sporten bij Trifora in Enschede, op vertoon van je studentenpas:

  • voor 31,50 euro per 4 weken sporten;
  • onbeperkt gebruik maken van de fitness en groepslessen.

Wil je gebruik maken van de wellness dan is dit mogelijk tegen een tarief van 4 euro extra per 4 weken. Het lidmaatschap is voor de duur van minimaal drie maanden en is daarna per periode van 4 weken opzegbaar. Iedereen die gebruik maakt van dit lidmaatschap krijgt ook korting op de administratiekosten. Voor Saxion-studenten is dit 17,50 euro in plaats van 39,95 euro.

Voordelig zwemmen bij Sportaal

Vind jij het heerlijk om te zwemmen naast je studie? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Bij Sportaal in Enschede kun je vanaf nu voordelig zwemmen!

Bij Sportaal betaal je slechts € 2,00 entree op vertoon van je digitale collegekaart 2022-2023 in combinatie met je ID-kaart. Klik hier voor een actueel overzicht van de openingstijden.  

Campus Card bij de Student Union (UT)

Je kunt op vertoon van je Saxion-studentenpas een CampusCard aanschaffen voor 100 euro en verenigingsheffing kopen voor 60 euro bij de balie van het Sportcentrum. Hiermee kun je lid worden bij de sport- en cultuurverenigingen op de UT. Lees meer.

Korting op kaarten voor Wilminktheater en Muziekcentrum

Als Saxion-student krijg je op veel voorstellingen bij het Wilminktheater en Muziekcentrum in Enschede 5 euro korting per kaart (maximaal 2 kaarten per voorstelling).

 

F.R.I.S.

Trainingsstudio F.R.I.S. staat voor funtioneel, resultaatgericht, interactief en sociaal en heeft een frisse kijk op trainen en gezond leven! F.R.I.S. biedt een leuke korting voor studenten. De kleinschalige trainingsstudio in Deventer heeft aanbod op het gebied van Xcore, Crosschallenge & Bootcamp, Krachttraining en evenementen. Je krijgt als student van Saxion op vertoon van je studentenpas €5 korting op het onbeperkt abonnement bij F.R.I.S.

Fit for free Deventer

Wil je even je hoofd leegmaken na al het studeren of je medestudenten nog beter leren kennen? Fit For Free Deventer heeft een exclusief aanbod voor Saxion-studenten: drie maanden onbeperkt sporten (fitness en groepslessen) met een fikse korting (van ruim 30 euro) en zonder inschrijfkosten. Na deze periode loopt je abonnement automatisch af en is de keuze aan jou of je het abonnement verlengt of niet.

Met korting naar de Deventer Schouwburg

Is een voorstelling niet uitverkocht, dan koop je als student (op vertoon van je hbo-pas) bij de Deventer Schouwburg op de dag van de voorstelling een kaartje met maar liefst 50% korting.

Het unieke concept van de Move Health Clubs in Apeldoorn biedt je alle vrijheid om gebruik te maken van een van de clubs in Apeldoorn: 24 uurs toegang, 7 dagen per week. Het Premium All-In abonnement van 39,90 euro kost je als student (op vertoon van je studentenpas) slechts 33,90 euro.

Studium Generale

Check ook het culturele aanbod van Studium Generale: het podium van Saxion voor activiteiten op het snijvlak van beroep, wetenschap, kunst & cultuur en maatschappij. Elk kwartiel zijn er debatten, lezingen, powertalks, interviews, praatdiners en/of talkshows over allerlei brandende kwesties. Studium Generale is gratis en vrij toegankelijk, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Wil je meer weten over korting op sport en cultuur?

Ga naar MijnSaxion (alleen voor Saxion-studenten)