Saxion Start Samen voltijd

Yes, nog heel even en jouw studie bij Saxion gaat van start! En bij Saxion Starten we Samen, dus je kan nu al allerlei toffe activiteiten doen. Zo leer je ons alvast kennen en voel je je wat meer bij ons thuis. Installeer bijvoorbeeld de Goin'-app en kom nu al in contact met andere aankomende studenten!

Goin': to meet future friends

Wil jij nu al connecten met andere studenten van Saxion? Download dan Goin’ via de App Store op je telefoon. Goin’ is een gezellig sociaal platform voor nieuwe studenten van de Saxion-community. En het leuke is dat dit niet alleen studiegenoten hoeven te zijn!

Je kan namelijk deelnemen aan kleinere groepen met een gedeelde interesse. Denk aan alles van workouts, voetbal, yoga en vegan koken, tot LHBTQ+ studenten, of muziek, concerten en de beste feestjes in jouw studentenstad. Eigenlijk gewoon wat het beste bij jou past! In de app staan naast de communities ook allerlei interessante topics voor nieuwe studenten. Bijvoorbeeld informatie over de Introductie en de Startersinformatie.

Installeer Goin'
MicrosoftTeams-image (10).png

FAQ over Goin'

Goin’ is bedoeld als online community voor alle nieuwe studenten van Saxion die een voltijdopleiding gaan volgen. Zowel de Nederlandse als internationale studenten dus. Zo leer je nu alvast nieuwe mensen kennen, misschien wel van over de hele wereld! 

Eitje! Je zoekt Goin’ op in de App Store op je telefoon. Voor Apple-users heet de app Goin' Connect. Of ga direct naar Goin' Connect - Registration (goinconnect.com). Gebruik de code 84513 om toegang te krijgen tot de Saxion-omgeving.

100dagenprogramma (5).jpg

Doe mee met het 100 dagen-programma

Best spannend zo'n nieuwe school, studiegenoten én een nieuwe studie. Maar no worries, om jou op weg te helpen hebben wij het 100 dagen-programma opgezet. Bereid je nu al voor en duik met zelfvertrouwen je studie in. Je wordt toegewezen aan een persoonlijke studentcoach en het programma biedt ondersteuning bij taal, rekenen en de ontwikkeling van jouw studievaardigheden.
Meld je aan

Stadswandelingen

Ken jij jouw toekomstige studentenstad eigenlijk al? Zelfs als je geboren en getogen bent in de regio, denken wij je nog te kunnen verrassen met onze hotspots. Onze Stadswandelingen zijn namelijk leuk, gratis en totaal geinspireerd door kenners van de stad. Dus of je nou alleen op verkenningstocht gaat of met jouw toekomstige medestudenten; hier leggen wij alvast de pareltjes voor je op een dienblaadje. Tijd om op avontuur te gaan! #samenontdekken.

Meer over het Studentenleven!
Saxion Start Samen

Studentenleven

Throwback: Saxion On Tour 2021

Vorige zomer gingen we #samenonderweg met Saxion On Tour! Wij maakten een videoserie waarin we de wensen van onze (toekomstige) studenten en medewerkers in vervulling lieten gaan. Bekijk hier de videos terug!

Check hier de afleveringen van Saxion on Tour

Yes, de eerste aflevering van Saxion on Tour! Dit keer onder andere met de lekkere Saxion-soep van Ronnie en een oranje welkom voor internationale studenten Debora en Ana Maria.

Daniëlle, teamleider Podotherapie, verrast haar collega’s met een heuse trofee om ze eens even goed in het zonnetje te zetten. Nadat we ons beste beentje hadden voorgezet, vertrokken we richting Deventer. Hier kreeg Pien, studente Ruimtelijke Ontwikkeling, een wel hele bijzondere verrassing. Al swingend stonden haar klasgenoten, in hartje Deventer, op haar te wachten om samen los te gaan bij een silent disco. 

We hebben al veel mensen blij mogen maken en in deze derde aflevering gaan we gewoon vrolijk verder! We beginnen in Deventer. Hier bezorgen we Carin, van de academie Mens en Arbeid, ondanks corona toch een onvergetelijke 50e verjaardag. Daarna reden we met onze bus richting Apeldoorn om Hotel Management-student Joanne te verrassen. Samen met Bert-Jan, catering manager bij Saxion Apeldoorn, serveerden wij Joanne en haar huisgenoten een overheerlijke kipburger. Dat was smullen!

We zijn alweer aangekomen bij de vierde en laatste aflevering van Saxion on Tour. Deze keer gaan we langs bij lector Ferrie, die we per ongeluk net op een knetterdruk moment overvallen. Waar komt die camera opeens vandaan? Oeps, excuses Ferrie! Na een kleine reminder begint het weer te dagen: Ferrie wil graag aanwezig zijn bij de spectaculaire Opening van het Hogeschooljaar op 31 augustus. Nou, dat gaan we mogelijk maken!

Daarna rijden we door naar het zonnige Deventer om de wens van Maria in vervulling te laten gaan. Zij wil dolgraag met haar nieuwe team praktijkinstructeurs van de academie AGZ een gezellig uitje, zodat ze elkaar wat beter kunnen leren kennen. Komt voor elkaar, Maria!

En ja, dit is (voorlopig) de laatste aflevering van de Saxion on Tour-serie. Wat was het een feestje om al die mensen uit de Saxion-community te mogen verrassen. Wij konden in ieder geval geen genoeg krijgen van al die blije gezichten! Wie weet zien we jouw wens een volgende keer in vervulling gaan.

Student Ambassadors - Study in Holland

IntoSaxion

Heel handig en leuk: ga eens kijken bij IntoSaxion, het studentenplatform van Saxion. Hier lees je alles over de belevenissen en ervaringen van Saxion-studenten. Bovendien kun je vragen stellen aan studenten die dezelfde studie volgen als jij. Bijna elke opleiding heeft één of meerdere studenten met wie je contact kunt opnemen. Bekijk het hier!
IntoSaxion